ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Οκτώβριος 2019

Ξανά-φανταστείτε το Hotel Dining με Βελτιωμένη απόδοση του Προσωπικού

Ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και εστιατορίου, γνωρίζετε ότι η απόδοση και η παραγωγικότητα του προσωπικού σας είναι τόσο σημαντικά για την επιτυχία σας όσο και η ποιότητα του φαγητού που σερβίρετε στους φιλοξενούμενους.

Δεν ωφελεί, για παράδειγμα, ο manager του εστιατορίου να είναι κλεισμένος στο πίσω γραφείο και να προσπαθεί να βρει άκρη ανάμεσα σε report και δεδομένα. Είναι πιο εύκολο στην κατανόηση όταν τα δεδομένα είναι απλοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα από το smartphone. Το Oracle MICROS InMotion Mobile App είναι η εφαρμογή για το κινητό που παρέχει στους managers στατιστικά που αφορούν πωλήσεις, εργασία, εκπτώσεις, τάσεις και τον αριθμό επισκεπτών και να ανταποκριθούν για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου από όπου κι αν βρίσκεστε. Με αυτές τις δυνατότητες οι ξενοδόχοι και οι υπεύθυνοι των εστιατορίων μπορούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένα κομμάτια της επιχείρησης τους, συγκρίνοντας δυνατά και αδύναμα σημεία ώστε να βελτιώσουν όλες τους τις ενέργειες. Το Oracle MICROS InMotion επιτρέπει στους διαχειριστές να επικεντρωθούν σε αυτό που μετράει περισσότερο, να παρέχουν εξαίρετες υπηρεσίες για όλους τους φιλοξενούμενους.

Εξίσου σημαντική είναι η ικανότητα να διατηρείτε το προσωπικό σας σε εγρήγορση και να το εκπαιδεύετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το Oracle eLearning είναι μια πλατφόρμα που παρέχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για το Simphony restaurant POS από οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Έτσι, είναι πιο εύκολο για τους υπαλλήλους να εκτελούν τα καθήκοντά τους και να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να εκπαιδευτούν. Με το eLearning οι εργαζόμενοί σας θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν όλα τα θετικά του λογισμικού της Oracle Hospitality και έτσι θα βελτιωθεί και η εμπειρία των επισκεπτών.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας