ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάιος 2022

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για την κουζίνα του ξενοδοχείου σας

Χρησιμοποιείτε ακόμα χαρτί για τη διαχείριση των παραγγελιών στην κουζίνα σας? Εαν ναι, τότε θα μπορούσατε να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της κουζίνας, με την ενσωματωση ενός Kitchen Display System.

Η τεχνολογία είναι εδώ για να βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και η Oracle φέρνει τις κατάλληλες λύσεις για ικανοποιημένους πελάτες και αποδοτική ροή διεκπεραίωσης των παραγγελιών. Το Kitchen Display System (KDS) είναι ένα σύστημα που ενώ εγκαθίσταται στην κουζίνα του εστιατορίου,  αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για όλο το προσωπικό. Αποτελείται από μια εύχρηστη οθόνη αφής, που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας καθώς είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες. Μέσα από την οθόνη αφής και τα κουμπιά με τις συντομεύσεις λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες για την εκάστοτε παραγγελία και ελέγχετε την πορεία της. Το KDS συνδέεται άμεσα με το σύστημα  POS  και έτσι διασφαλίζεται η επιτυχής ολοκλήρωση της παραγγελίας και η γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ανάμεσα στα σημαντικά πλεονεκτήματα του KDS είναι ο συνεχής έλεγχος για όλες τις ενέργειες της κουζίνας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε που βρίσκεται η παραγγελία, να ενημερωθείτε για τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχουν οι πελάτες και να φροντίσετε τον ανεφοδιασμό της κουζίνας εγκαίρως.

Ουσιαστικά το KDS βοηθά τις επιχειρήσεις:

  • Να παρέχουν μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια διεκπεραίωσης παραγγελιών, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των επισκεπτών.
  • Να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις παραγγελίες όλων των τύπων – dine-in, take out, delivery, drive-thru
  • Να μειώσουν το κόστος εκτύπωσης χαρτιού και μελανιού
  • Να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών
  • Να έχουν εικόνα των λειτουργιών με αναλυτικές αναφορές που στη συνέχεια οδηγούν σε βελτιώσεις
  • Να απολαύσουν την ομαλή ροή των εργασιών, λόγω της άμεσης διασύνδεσης του KDS με τα συστήματα POS της Oracle Hospitality

Εγκαθιστώντας το KDS στην κουζίνα του εστιατορίου σας θα είστε σίγουροι ότι όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, ενώ είναι βέβαιο ότι επισκέπτες θα μείνουν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση που έλαβαν.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου Eurotel ή επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας