ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Νοέμβριος 2021

HPE ARUBA: Wireless δίκτυα υψηλών προδιαγραφών

Τα ξενοδοχεία είναι σημαντικό να συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των πελατών, για να ενισχύσουν τα επίπεδα Loyalty και να προσελκύσουν νέους επισκέπτες. Η ανάγκη για παροχή μοναδικών εμπειριών και εξατομικευμένων υπηρεσιών, υφίσταται σε όλους τους τομείς της φιλοξενίας, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το προσωπικό. Από το ανέπαφο check-in και το room mobile access, μέχρι τη δυνατότητα γρήγορου εντοπισμού καροτσιών αποσκευών ή των δίσκων φαγητού, οι τεχνολογικές λύσεις μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργίες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Σε όλα τα στάδια του guest journey μπορείτε να παρέχετε πλήρως προσωποποιημένες υπηρεσίες, με τη χρήση της πλατφόρμας Edge Services της HPE Aruba και να ενεργοποιήσετε λειτουργίες smart digital hotel. Η σύνδεση στο διαδίκτυο πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη και αυτοματοποιημένη.

Wireless δίκτυο υψηλής απόδοσης

Το WiFi 6 της HPE Aruba έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει εκατοντάδες επισκέπτες και να συνδέει συσκευές ταυτόχρονα, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του WiFi. Οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να περιπλανηθούν στις εγκαταστάσεις ή τον χώρο του ξενοδοχείου με σταθερά εξαιρετικές επιδόσεις στη σύνδεσή τους.

Ασφαλής περιήγηση από την πρώτη στιγμή

Οι ξενοδόχοι επενδύουν στην ασφάλεια διαδικτύου, αλλά πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση για να προλάβουν νέες απειλές. Οι περισσότερες παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας επικεντρώνονται στην ασφάλεια της περιμέτρου με τον εντοπισμό γνωστών επιθέσεων και κακόβουλου λογισμικού από τα μοτίβα ή τις υπογραφές τους. Ωστόσο, οι απειλές που δεν έχετε ξαναδεί, οι μεταλλαγμένες απειλές και οι προηγμένες, στοχευμένες επιθέσεις, μπορούν συχνά να παρακάμψουν αυτούς τους τύπους παραδοσιακών λύσεων.

Το Dynamic Segmentation της HPE Aruba παρέχει τη μικρο-τμηματοποίηση που απαιτείται για την κυκλοφορία σε ενσύρματο, ασύρματο και WAN, χρησιμοποιώντας αναλυτικές πληροφορίες χρήστη/συσκευής/συνδεσιμότητας. Οι πολιτικές μεταφέρονται σε όλο το δίκτυο από άκρη σε άκρη, διασφαλίζοντας ότι η δραστηριότητα των επισκεπτών διατηρείται χωριστά από τις εταιρικές δραστηριότητες, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του χρήστη ή της συσκευής που μεταφέρει τα δεδομένα.

Βελτιώστε τις εμπειρίες των επισκεπτών και των συνεργατών με location Services

Με τη χρήση του Aruba Aps σε συνδυασμό με τα Aruba Beacons, μπορείτε να μετατρέψετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας σε έναν έξυπνο χώρο φιλοξενίας, ανεβάζοντας τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών. Με την πλατφόρμα Meridian μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες wayfinding, push notifications, αλλά και να υλοποιήσετε προσωποποιημένες marketing campaigns. 

Δυνατότητα Asset tracking

H λύση Asset tracking της Aruba βοηθά τον αρμόδιο υπάλληλο να παρακολουθεί τα περιουσιακά στοιχεία με δυνατότητα εντοπισμού θέσης, αξιοποιώντας την υποδομή WLAN της Aruba και τις ετικέτες που βασίζονται σε τεχνολογία Bluetooth. Αποσκευές επισκεπτών, συσκευές ασφαλείας, άλλα και ακριβά περιουσιακά στοιχεία, μπορούν να παρακολουθούνται και να βρεθούν όταν χρειαστεί, επιτρέποντας στο προσωπικό του ξενοδοχείου να επικεντρωθεί στην βελτίωση της εμπειρίας  του επισκέπτη και όχι  στην αναζήτηση ενός αντικειμένου.

Ο συνεργάτης που χρειάζεστε για μια VIP εμπειρία

Οι πιο δυναμικές εμπειρίες συμβαίνουν στο Edge. Η πλατφόρμα υπηρεσιών HPE Aruba Edge επιτρέπει σε δίκτυα που χρησιμοποιούν δεδομένα τηλεμετρίας, να αναλύουν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια να εκτελούν ενέργειες που οδηγούν στα επιθυμητά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Η αποστολή της Aruba είναι να αξιοποιεί και να διασφαλίζει τα δεδομένα και να εξυπηρετεί τις πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες ψηφιοποίησης.

Ξεκινήστε το έξυπνο ψηφιακό ταξίδι του ξενοδοχείου σας, μέσα από τη Leader IT, Silver Partner της Aruba. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EUROTEL Hospitality ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας