ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάιος 2021

Αποκτήστε ηλεκτρονικές κλειδαριές με τεχνολογία RFID.

Η RFID (Radio Frequency Identification Technology), αποτελεί την τεχνολογία ασφάλειας με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο χώρο της Φιλοξενίας τα τελευταία χρόνια. Προσφέρει άνεση, εύκολη διαχείριση και δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Επίσης αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους εισόδου στο δωμάτιο, αφού μειώνεται η επαφή και υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες μεταφοράς μικροβίων από επιφάνειες.

Πραγματική ασφάλεια για όλους

Η πρώτη προτεραιότητα κάθε ξενοδόχου είναι να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για του επισκέπτες όσο και για το προσωπικό. Με την πάροδο των χρόνων, ένας κύκλος ειδήσεων και άρθρων αναφέρεται στον τρόπο πρόσβασης και κατ’ επέκταση στην ασφάλεια του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, έδειξε ότι το 56% των ξενοδόχων μόλις τα τελευταία δύο χρόνια συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αναβαθμίσει το σύστημα κλειδώματος των δωματίων. Ένα 27% ανέφερε ότι πραγματοποίησε αναβαθμίσεις στις πόρτες, μόνο μετά από την κάποια προσπάθεια παραβίασης.

Η τεχνολογία RFID παρέχει ένα επίπεδο λειτουργικότητας και ασφάλειας περισσότερο από άλλες τεχνολογίες, σε μια εποχή που οι ανέπαφες λειτουργίες είναι αναγκέες στην καθημερινότητά μας. Μερικά από τα οφέλη ασφαλείας περιλαμβάνουν:

  • Τα online δίκτυα RFID μπορούν να παρακολουθούν όλες τις προσπάθειες εισόδου δωματίου σε πραγματικό χρόνο.
  • Οι ύποπτες παραβιάσεις μπορούν να διερευνηθούν αμέσως ακόμα και με απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα της κλειδαριάς της πόρτας.
  • Οι χαμένες ή κλεμμένες κάρτες RFID μπορούν να απενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως πριν συμβεί ένα περιστατικό, ελαχιστοποιώντας τους πιιθανούς κινδύνους.

Ευκολία και ευελιξία σε όλα τα επίπεδα

Βασικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας RFID είναι η άμεση ικανοποίηση και εξατομίκευση των απαιτήσεων του επισκέπτη, ενώ παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Έτσι, ο ξενοδόχος μπορεί να αντιμετωπίσει τον κάθε φιλοξενούμενο ξεχωριστά, δίνοντάς του την αίσθηση ότι είναι μοναδικός.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των κλειδαριών RFID είναι τα εξής:

  • Ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να καταγράψει μεγάλο αριθμό εισόδων / εξόδων.
  • Υψηλής ασφάλειας θωρακισμένη κλειδαριά.
  • Συμβατότητα με την πλατφόρμα έκδοσης καρτών Visionline.
  • Υποστήριξη για Mobile Access.
  • Δοκιμασμένο σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια ανοίγματα χωρίς ορατά σημάδια φθοράς.

Μελέτες δείχνουν ότι το 67% των επισκεπτών θα επέλεγε ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το smartphone που διαθέτει, τόσο για τα check-in / check-out, όσο και για τη χρήση του ως κλειδί δωματίου. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε κι εσείς τις κλειδαριές σας και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες;

Μπορείτε σήμερα να επωφεληθείτε από την προσφορά της Eurotel και να αποκτήσετε και εσείς τα προνόμια της τεχνολογίας RFID για τις κλειδαριές σας. Ενημερωθείτε για την προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρόνο και κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν την ασφάλεια της ανέπαφης εισόδου!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας