ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάρτιος 2019

Πώς να επιλέξετε το σωστό σύστημα cloud-based POS για το ξενοδοχείο σας

Η επιλογή του σωστού συστήματος POS είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία του εστιατορίου του ξενοδοχείου σας. Πρέπει να καταλάβετε ακριβώς τι χρειάζεστε και τι όχι.

Άρα πως επιλέγετε το σωστό; Υπάρχουν κάποια βασικά σημεία αναφοράς τα οποία θα πρέπει να λάβει υπόψην της η διαχείριση του χώρου εστίασης, όπως είναι το pool-bar ή το εστιατόριο ενός ξενοδοχείου. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να συλλέξει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται και στη συνέχεια να επιλέξει το POS που ταιριάζει στο τμήμα αυτό της επιχείρησης. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν λύσεις σε περιβάλλον cloud.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα cloud-based συστήματα POS όπως το Simphony, παρέχουν σύγχρονες λύσεις στους Food and Beverage managers ως προς τη διαχείριση και την παραγωγικότητα. Ας δούμε όμως τα ουσιαστικά οφέλη που έχετε αν υποθέσουμε ότι θα επιλέξετε μια σύγχρονη σουίτα cloud-based POS:

Ταχύτερη καινοτομία: Με τη λύση cloud-based POS θα μπορείτε να φέρετε γρήγορα online πράγματα που χρειάζεστε. Κάθε νέα έκδοση προσφέρει νέες δυνατότητες για να σας βοηθήσει να αποκομίσετε εξαιρετικές εμπειρίες από και προς τους πελάτες, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Χαμηλότερη πολυπλοκότητα και κόστος: Οι χώροι εστίασης ενός ξενοδοχείου οι οποίοι παρέχουν συστήματα cloud-based POS, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν εκ των προτέρων τις δαπάνες τους ως προς το software και το hardware. Επιπλέον οι ενημερώσεις, οι αναβαθμίσεις και οι διορθώσεις, πραγματοποιούνται αυτόματα, μειώνοντας το κόστος και την πολυπλοκότητα.

Δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών για τους επισκέπτες: Τα ξενοδοχεία που παρέχουν συστήματα cloud-based POS, μπορούν να εφαρμόσουν καινοτόμες στρατηγικές δέσμευσης, επιβράβευσης και αποδοχής και να προσφέρουν στους πελάτες εμπειρίες που οδηγούν στην αξιοπιστία του εκάστοτε brand.

Αυξημένη ασφάλεια: Το cloud-based POS μέσω ενός παγκοσμίου φήμης οργανισμού όπως η Oracle Hospitality, προσφέρει το πλεονέκτημα διαχείρισης πολλών εκατομμυρίων για την ασφάλεια του hardware αλλά και του software, προστατεύοντας τους πελάτες του ξενοδοχείου, καθώς και την  επιχείρησή σας από τους hackers.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας