ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Δεκέμβριος 2022

Το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη με σύστημα Oracle MICROS Simphony POS στο cloud

Η τεχνολογία του cloud έφτασε στον Βόρειο Πόλο. Ανακαλύψτε πώς ο Άγιος Βασίλης χρησιμοποιεί δεδομένα, ασφάλεια και scalability για να μοιράσει τη χαρά των γιορτών σε όλο τον κόσμο. Όλα γίνονται εφικτά χάρη στα ξωτικά, τα cookies και το Oracle MICROS Simphony POS.

Πλέον το φαγητό στα εστιατόρια και η διασκέδαση στα μπαρ που σερβίρουν ζεστή σοκολάτα στο Βόρειο Πόλο έχουν κάποιους υγειονομικούς περιορισμούς. Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Άγιος Βασίλης για να διασφαλίσει ότι χιλιάδες πεινασμένα ξωτικά θα έχουν φαγητό; Με όλα τα εστιατόρια του Βόρειου Πόλου που χρησιμοποιούν το Oracle MICROS Simphony POS, που λειτουργεί στο cloud, κάθε εστιατόριο μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να προσφέρει νέες εμπειρίες χωρίς επαφή, όπως κράτηση τραπεζιού, μενού με QR code και παραγγελίες μέσα από εφαρμογές για παραλαβή με έλκηθρο και διανομή στο ιγκλού.

Τώρα κάθε ξωτικό μπορεί να παραγγείλει το γεύμα που λαχταρά και όλα με το πάτημα μερικών κουμπιών. Όσο οι παραγγελίες «τρέχουν» μέσω του συστήματος Oracle MICROS Simphony POS, η ομάδα στην κουζίνα έχει πλήρη εικόνα των παραγγελιών και του προγραμματισμού για να εξασφαλίσει ότι τα ζεστά, νόστιμα γεύματα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και σωστά προετοιμασμένα.

Για να μπορέσετε και εσείς να προσφέρετε ένα αντίστοιχο επίπεδο εξυπηρέτησης στο εστιατόριο ή το καφέ σας, επικοινωνήστε με τον Όμιλο Eurotel και μάθετε περισσότερα για το Oracle MICROS Simphony POS.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας