ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιούλιος 2018

Τρεις λόγοι για να υιοθετήσετε την Oracle Hospitality Simphony Cloud Service

Η παροχή εξατομικευμένων εμπειριών στους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις, είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ξενοδοχεία. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν πρέπει να συνεχίζετε να μετατρέπετε – προσαρμόζετε, την επιχείρησή σας ώστε να συμβαδίσει με τις ανάγκες των επισκεπτών, ή να έχετε μία επαγγελματική πλατφόρμα η οποία να επιτρέπει και να επιταχύνει την εξέλιξη της επιχείρησής σας;

Η πλατφόρμα Oracle Hospitality Simphony Cloud Service επιτρέπει τις καινοτομίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία νέων εμπειριών επισκεπτών. Το Simphony ως εργαλείο, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα της κεντρικής διαχείρισης της επιχείρησης, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες με σκοπό την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του εκάστοτε επισκέπτη.

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να ενσωματώσετε την πλατφόρμα Oracle Hospitality Simphony Cloud Service στην επιχείρησή σας:

  • "Συνεχής λειτουργία"

Λειτουργική επιχείρηση σημαίνει ότι είναι έτοιμη για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση του δικτύου. Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας Simphony διασφαλίζει ότι οι λειτουργίες κάθε ιδιοκτησίας εκτελούνται χωρίς διακοπή ακόμη κι όταν συμβαίνει η εν λόγω διακοπή του Internet.

Χρησιμοποιώντας τα Simphony Point of Sales της Oracle Hospitality, δηλαδή τα MICROS Tablet 700 Series ή τα Workstation 6 Series, ο συνδυασμός είναι ιδανικός. Τα POS της Oracle Hospitality είναι κομψά, ανθεκτικά και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας του Hospitality.

  • Advanced Reporting Analytics”

Βοηθάει εσάς ως ιδιοκτησία στο να εκτελείτε πιο έξυπνα, διαδικασίες. Το Simphony Reporting και οι δυνατότητες του Analytics τροφοδοτούνται από το OIE Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE), το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε πίνακες ελέγχου που επισημαίνουν τις βασικές μετρήσεις της λειτουργίας της επιχείρησης. Χρησιμοποιώντας τις επιχειρησιακές πληροφορίες που παρέχει το OBIEE, μπορείτε να παίρνετε ταχύτερες, πιο έξυπνες αποφάσεις. Η εφαρμογή Oracle MICROS InMotion για φορητές συσκευές, επεκτείνει τις δυνατότητες του Simphony, παρέχοντας πληροφορίες πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

  • Υψηλή ταχύτητα εξυπηρέτησης

Τα POS της Oraacle Hospitality είναι εύκολα στην πλοήγηση και τη γρήγορη εκμάθηση. Η παραλαβή των παραγγελιών στο τραπέζι με μια σειρά Tablet 700 επιτρέπει την ταχύτατη παραγγελιοληψία, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ενσωματώνει σύστημα διαχείρισης τραπεζιών και φιλοξενεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση των τραπεζιών και των κουζινών, διασφαλίζοντας ότι οι παραγγελίες παραδίδονται στους πελάτες σας με ακρίβεια και ταχύτητα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας