ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάιος 2021

24/7 δυνατότητα κρατήσεων στα εστιατόρια σας και τις υπηρεσίες Wellness!

Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, τηρώντας πάντα τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες, αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για ένα ξενοδοχείο, που δεν θέλει να προσφέρει απλά μια διαμονή, αλλά μια αξέχαστη εξατομικευμένη εμπειρία.

Η τεχνολογία ως  αναπόσπαστο κομμάτι πλέον και στη βιομηχανία του τουρισμού, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες, που εκτός από τη βελτίωση της ικανοποίησης του πελάτη συμβάλουν στην καλύτερη οργάνωση, την καλύτερη διαχείριση των πόρων και στην εφαρμογή στρατηγικών marketingεστιασμένων στις ανάγκες συγκεκριμένων target groups.

Προγράμματα κρατήσεων εστιατορίων όπως το TOUCH + DINE και κρατήσεων υπηρεσιών Wellnessόπως το AFRODITE, με την ενσωμάτωση του Online Booking, παρέχουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη, άμεσων κρατήσεων μέσω κινητού, tablet ή υπολογιστή. Οι κρατήσεις στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης, την ημέρα και ώρα που υπάρχει διαθεσιμότητα, αλλά και επιλέγοντας ανάμεσα σε συγκεκριμένα κριτήρια-προτιμήσεις, κάνουν τη διαδικασία της κράτησης εύκολη και γρήγορη.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης, ο επισκέπτης λαμβάνει τη σχετική ενημέρωση, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μπορεί να την προσθέσει στο προσωπικό του calendar.

Τα προγράμματα ενημερώνονται αυτόματα με τα στοιχεία του πελάτη και τις πιθανές ιδιαίτερες προτιμήσεις του, από το PMS του ξενοδοχείου εφόσον είναι ήδη πελάτης της ξενοδοχειακής μονάδας ή της αλυσίδας ξενοδοχείων.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες Wellness, όπου υπάρχει η αναγκαιότητα συμπλήρωσης εντύπων με τις πιθανές παθήσεις, ευαισθησία σε συστατικά προϊόντων περιποίησης και άλλων πληροφοριών, τώρα με το Online Registration Forms του AFRODITE, η διαδικασία γίνεται εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή, πριν την άφιξη του επισκέπτη στο χώρο.

Φυσικά με τη χρήση ενός mobile app, όπως το ESODOS, που είναι προσαρμοσμένο στην αισθητική του ξενοδοχείο, η όλη εμπειρία της κράτησης σε υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, περνάει σε άλλο επίπεδο, ενώ παράλληλα αυξάνεται και το engagement με τον πελάτη.

Εξοικονόμηση χρόνου, αποφυγή περιττών φυσικών επαφών, δυσάρεστων αναμονών αλλά και παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, είναι στοιχεία που βελτιώνουν την εμπειρία του επισκέπτη. Η 24/7 δυνατότητα κράτησης των παρεχόμενων υπηρεσιών, συμβάλει και στην ενίσχυση των πωλήσεων σας.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της EUROTEL Hospitality για να σας προτείνει τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας