ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Νοέμβριος 2018

Υπηρεσίες και λύσεις για επιτυχημένα conferences και catering

Ένα σημαντικό κεφάλαιο δραστηριότητας μίας ξενοδοχειακής μονάδας, είναι τα συνέδρια και οι εταιρικές - και όχι μόνο - εκδηλώσεις.

Ένα conference έχει υψηλές απαιτήσεις εξυπηρέτησης, μεγάλου αριθμού ατόμων και διαδικασιών, σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι διαδικασίες αυτές είναι πολυδιάστατες και απαιτούν αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τη δυναμική της ιδιοκτησίας θα προσφέρουν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για όλες τις πλευρές.

Η Eurotel Hospitality, προσφέρει αυτό ακριβώς! Προσφέρει δηλαδή τα εργαλεία αυτά που θα δώσουν λύσεις, απλοποιώντας τις διαδικασίες, σε όλα τα τμήματα που λαμβάνουν μέρος, από το σχεδιασμό και την τροφοδοσία έως και την παραγωγή.

Suite 8 Property Conference & Catering

Το Oracle Hospitality Suite 8 Property Conference & Catering διαχειρίζεται δεξιώσεις και συνέδρια σε όλα τους τα στάδια, από την αρχική διερεύνηση έως την τελική χρέωση. Αποτελεί ιδανική λύση και για συνεδριακά κέντρα.

Πλήρως ενοποιημένη εφαρμογή για την απλοποίηση της διαχείρισης σύνθετων συνεδρίων και τροφοδοσίας. Έχει υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας και προσφέρει άμεση ενημέρωση μέσω e-mail προς κάθε αρμόδιο τμήμα. Διαθέτει χρωματικούς δείκτες για την παρακολούθηση όλων των αλλαγών των εκδηλώσεων. Πρόκειται για μία ευέλικτη και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, ειδικά στη διαχείριση των συμβολαίων πελατών, τα οποία μπορούν να αποσταλούν σε μορφή HTML ή PDF. Προσφέρει επίσης στο διαχειριστή, έξυπνη γραφική απεικόνιση των χώρων εκδηλώσεων και των συνεδριάσεων, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων και των καθισμάτων μέσω ενσωματωμένου γραφικού εργαλείου σχεδιασμού αίθουσας εκδηλώσεων. Ενσωματώνει δυνατότητα επισκόπησης προβλέψεων και εσόδων.

[more-info]Διαβάστε περισσότερα[/more-info]

OPERA Sales & Catering

Το Oracle Hospitality OPERA Sales & Catering ενσωματώνεται στο Oracle Hospitality OPERA PMS για να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις και να απλοποιήσει τη διαχείριση συνεδρίων και εκδηλώσεων είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο ξενοδοχείο ή ακόμη και για μία αλυσίδα (multi-property).

Με την εφαρμογή OPERA Sales & Catering η επιχείρηση αυξάνει τα έσοδα από μεμονωμένες ή ομαδικές πωλήσεις, συνέδρια και δεξιώσεις και αξιοποιεί τη δυναμική των κρατήσεων, βελτιώνοντας την κερδοφορία. Παρέχει μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα μέσα από πίνακες ελέγχου πωλήσεων και τροφοδοσίας. Οι ευέλικτες επιλογές στο configuration περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό μενού και πακέτων που κυμαίνονται από απλά coffee breaks έως συνέδρια και μεγάλα dinner gala.

[more-info]Διαβάστε περισσότερα[/more-info]

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας