ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιούνιος 2019

Υψηλό το διεθνές ενδιαφέρον για συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα και το 2019

Με τη διαπίστωση ότι το διεθνές ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα παραμένει υψηλό και το 2019, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας στη 17η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ 2019, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη από τις 21 έως και τις 23 Μαΐου. Το θετικό αυτό μήνυμα έρχεται σε συνέχεια της περυσινής ανόδου της Αθήνας από τη 18η στη 16η θέση και της Θεσσαλονίκης κατά 10 θέσεις στην ευρωπαϊκή κατάταξη προορισμών για συνέδρια Ενώσεων και Οργανισμών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ 2019

 

Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο 200 τ.μ., όπου φιλοξενήθηκαν συνολικά 32 εκπρόσωποι του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού και συγκεκριμένα τα Γραφεία Συνεδρίων & Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) και Θεσσαλονίκης (TCB), η HAPCO, η HATTA, συνεδριακά κέντρα, επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων, καθώς και ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές.

Το ελληνικό περίπτερο συγκέντρωσε το ζωηρό ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων (MICE) στην Ελλάδα από τους εκπροσώπους του ΕΟΤ και των συνεκθετών, τόσο σε ομαδικές παρουσιάσεις όσο και σε κατ’ιδίαν συναντήσεις.

Πηγή: etravelnews.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας