ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιούλιος 2022

Φυσική και ψηφιακή ασφάλεια για το ξενοδοχείο

Τόσο η φυσική όσο και η ψηφιακή ασφάλεια πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για τους ξενοδόχους, ειδικά όταν είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι από το 2019 έως σήμερα έχουν υποκλαπεί τουλάχιστον 16 δισεκατομμύρια αρχεία που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και του προσωπικού των ξενοδοχείων.

Επανεξετάστε τα συστήματα Access Management Security

Πλέον οι ξενοδόχοι χρειάζονται ένα σύστημα πρόσβασης ασφαλείας που μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και να συμβαδίζει με νέα δεδομένα. Κορυφαία λύση σε αυτή την περίπτωση είναι οι τεχνολογίες διαχείρισης πρόσβασης που βασίζονται στο cloud, οι οποίες καταργούν τα καλώδια και τις επί τόπου εγκαταστάσεις. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει στα συστήματα διαχείρισης πρόσβασης να λαμβάνουν τακτικές και αυτόματες ενημερώσεις όποτε χρειάζεται για τη βελτίωση της ασφάλειας.

Αποτρέψτε τους χάκερ χρησιμοποιώντας ασφαλείς επικοινωνίες

Οι τεχνολογίες που βασίζονται στο cloud παρέχουν στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να ενσωματώσουν μια προσιτή λύση για να αποτρέψουν τους χάκερ από το να μεταπηδούν από το ένα σύστημα στο άλλο, περιορίζοντας έτσι κάθε πιθανή επίθεση. Όλες οι επικοινωνίες μεταξύ εξωτερικών ή εσωτερικών δικτύων προστατεύονται πλήρως χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων. Για όσους προσπαθούν να εξαγάγουν χρήσιμες πληροφορίες, το μόνο που θα έβλεπαν είναι φαινομενικά ασυνάρτητα δεδομένα που μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο από την τελική πηγή.

Αποκτήστε δίκτυο WiFi μέγιστης ασφάλειας

Επιλέγοντας ένα αξιόπιστο δίκτυο wifi με τις μέγιστες δικλίδες ασφάλειας εξασφαλίζετε όχι μόνο τη διαθεσιμότητα του Internet σε όλες τις εγκαταστάσεις αλλά μπορείτε να παρέχετε added value ασφαλείς υπηρεσίες στους επισκέπτες σας. Μπορείτε να μετατρέψετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας σε έναν έξυπνο χώρο φιλοξενίας, ανεβάζοντας τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών και επιπλέον να παρέχετε υπηρεσίες wayfinding, push notifications, αλλά και να υλοποιήσετε προσωποποιημένες marketing campaigns. Οι εργασίες του προσωπικού συντονίζονται πιο αρμονικά όταν η επικοινωνία των συστημάτων μέσω δικτύου γίνεται απρόσκοπτα.

Όλα βασίζονται στη σωστή σχεδίαση.

Οι ξενοδόχοι θα πρέπει να επενδύσουν σε μια καλά σχεδιασμένη πλατφόρμα διαχείρισης πρόσβασης, ικανή να παρέχει κατάλληλες λύσεις και ασφάλεια ακόμα και σε περίπτωση που το σύστημα δεχτεί επίθεση από χάκερ ή άλλο ransomware.

Οι έμπειροι μηχανικοί της LeaderIT, μέσα από μια πλούσια γκάμα λύσεων, μπορούν να σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε τα συστήματά και τα δεδομένα σας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια αξιολόγηση του επιπέδου ασφαλείας σας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας