ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Απρίλιος 2023

3 τρόποι να επενδύσετε στην αειφορία του ξενοδοχείο σας

Ένα από τα κορυφαία trends του Hospitality για το 2023 αποτελεί το sustainability, δηλαδή η αειφορία του ξενοδοχείου σας, η οποία βασίζεται κυρίως στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην μείωση της σπατάλης υλικών και προϊόντων. Το ξενοδοχείο σας μπορεί εύκολα να γίνει πιο βιώσιμο, κάτι το οποίο εκτός του ότι θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, θα αποτελέσει και ένα σημαντικό σύμμαχο για το περιβάλλον.

Παρακάτω θα δείτε τρεις απλούς τρόπους ώστε το ξενοδοχείο σας να γίνει πιο αειφόρο:

Εξοικονομείστε ενέργεια στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας

Πολλοί είναι εκείνοι που φεύγουν από το δωμάτιο και μπορεί να αφήσουν ανοιχτό κάποιο φως ή κάποια συσκευή σε λειτουργία. Τοποθετώντας ένα σύστημα, το οποίο να απενεργοποιεί κάθε ηλεκτροδοτούμενη συσκευή μέσα στο δωμάτιο, όταν οι επισκέπτες σας απουσιάζουν, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε ενέργεια αλλά και να μειώνετε τα έξοδα του ξενοδοχείου σας.

Η EUROTEL Hospitality, πιστοποιημένος συνεργάτης της ENKOA, προσφέρει έξυπνες λύσεις στο κομμάτι της εξοικονόμησης της ενέργειας. Ο διακόπτης κάρτας multibox iSWITCH, έρχεται σε δύο εκδοχές, μια εντοιχισμένη και μια εφαπτόμενη στον τοίχο ώστε να επιλέξετε αυτή που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Όταν ο επισκέπτης βγει αφαιρέσει την κάρτα, μέσα σε λίγα λεπτά απενεργοποιείται ο κλιματισμός και κλείνουν τα φώτα του δωματίου. Λειτουργεί με κάρτες RFID και συνδυάζεται ιδανικά με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές RFID της Assa Abloy Global Solutions.

Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον

Δίνοντας στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά το check – in αλλά και υιοθετώντας ένα σύστημα όπου όλες οι ενέργειες γίνονται ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται η χρήση χαρτιού ή άλλων υλικών, δεν επιβαρύνετε το περιβάλλον και ταυτόχρονα εξοικονομείτε πόρους, τους οποίους μπορείτε να επενδύσετε σε κάποια άλλη ενέργεια.

Με την εφαρμογή Guest Online Registration, δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει online όλη τη διαδικασία του check-in με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

Διαχειριστείτε σωστά τα αποθέματα σας στις επιχειρήσεις F&B

Κάνοντας σωστή διαχείριση του αποθέματος τροφίμων και ποτών, δεν θα χρειάζεται να φτάνει μεγάλος όγκος προϊόντων και γευμάτων στους κάδους σκουπιδιών. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ένα πρόβλημα για πολλές μεγάλες αλλά και μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες, όπου πολλά τρόφιμα καταλήγουν στα σκουπίδια.

H Eurotel επίσημος αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα συστήματα της αγοράς, το Simphony Cloud POS. Ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο μέσα στις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρει, σας βοηθά να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε σωστά το απόθεμα της επιχείρησής σας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας