ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιανουάριος 2023

4 Hospitality Trends για το 2023

Αναζητώντας τα  4 Hospitality trends για το 2023 θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

  • Digital nomads - Ψηφιακοί νομάδες. H νέα αναδυόμενη αγορά που περιλαμβάνει εκείνους που επιλέγουν να εργάζονται ενώ παράλληλα ταξιδεύουν. Η συγκεκριμένη ομάδα επισκεπτών αναζητούν ένα περιβάλλον τεχνολογικά εξοπλισμένο και με πρωτότυπες παροχές, ώστε να μπορούν να εργαστούν από οπουδήποτε χωρίς κανέναν περιορισμό.
  • Ενσωμάτωση έξυπνων τεχνολογιών σε όλες τις διαδικασίες του guest journey. Το guest journey ξεκινά πολύ νωρίτερα από την άφιξη του επισκέπτη στο ξενοδοχείο και ολοκληρώνετε μετά την αναχώρηση του από το ξενοδοχείο. Η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία σε όλα τα στάδια.
  • Μετασχηματισμό της στρατηγικής marketing ώστε να προσεγγίζει τον επισκέπτη σε όλο το ταξίδι και αποστολή προσωποποιημένων μηνυμάτων.
  • Ενίσχυση των υπηρεσιών Health & Wellness και ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις ευεξίας. Αυτό το κομμάτι του τουρισμού έχει τα τελευταία χρόνια μία δυναμική, η οποία δεν επιτρέπει να μείνει πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις.

H Eurotel Hospitality αναπτύσσει προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς αλλά και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ευεξίας.

Το Afrodite Wellness Management Software προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα βοηθήσουν τις υπηρεσίες wellness and spa στο ξενοδοχείο σας αλλά και στις επιχειρήσεις ευεξίας να ξεχωρίσουν. Αποτελεί ένα βασικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρηματίες και επαγγελματίες της βιομηχανίας της ευεξίας προσφέροντας τέλεια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών και οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε συνάρτηση με ένα εκτεταμένο ιστορικό των πελατών, ώστε να διατηρούνται μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.

Μία από τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η συγκεκριμένη λύση λογισμικού, είναι το “Online Booking”, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αναζητήσει την υπηρεσία ευεξίας που χρειάζεται αλλά και κλείσει το ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμεί όλο το 24ωρο. Ακόμη το Online Registration form δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται πριν φτάσουν στο κέντρο ευεξίας μέσω κινητού ή tablet.

Η απόκτηση της συγκεκριμένης λύσης λογισμικού θα εξυπηρετήσει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας, οι οποίοι θα κλείνουν την υπηρεσία ευεξίας που επιθυμούν εύκολα και γρήγορα από την προσωπική τους συσκευή!

Για αυτές και πολλές ακόμα λύσεις μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Ομίλου Eurotel στο Afrodite Wellness Management Software ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6595000 ή στο sales@eurotel.gr.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας