ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Οκτώβριος 2020

9ο ReLive Yourself Webinar από την COCO-MAT

Η ΣOUL TAILORΣ συμμετέχει στο 9ο ReLive Yourself Webinar της COCO-MAT και ο Γενικός Διευθυντής, Σταύρος Μαυρίδης, μιλάει για την Ευεξία, Υγεία & Τεχνολογία στην νέα εποχή.

Συντονιστείτε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 11.00. Σας περιμένουμε.

Το 9ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου στις 11:00!

Μαζί μας: Η Γενική Διευθύντρια της V&O Communications Τόνια Γκόγκου, η οποία θα αναφερθεί στη σημασία του ορθού χρονοπρογραμματισμού στη διαχείριση της καθημερινότητας, ο Σταύρος Μαυρίδης, General Manager ΣOUL TAILORΣ Spa/Wellness Expert, που θα μας μιλήσει για την ευεξία, υγεία & τεχνολογία στην νέα εποχή, ο Γιώργος Δαμηλάκος, βελονιστής, ο οποίος θα αναφερθεί στον ωτοβελονισμό και τη διαχείριση του στρες και η Γεωργία Χατζηνικολάου, ψυχολόγος και διευθύντρια σύνταξης στην «Όμορφη Ζωή», η οποία θα μας μιλήσει για το πώς να αντιμετωπίσουμε το καθημερινό στρες.

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…

Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.

Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο ELianou@coco-mat.com

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link: https://zoom.us/j/97907564761

Μπορείτε να δείτε το blog post στο https://blog.coco-mat.com/relive-yourself-9-αφιέρωμα-στην-διαχείριση-της-καθη/

 

  

Σταυρος Μαυρίδης

General Manager ΣOUL TAILORΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας