ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Οκτώβριος 2019

Enkoa Multibox iSWITCH: Εξοικονομήστε ενέργεια χάρη σε ένα διακόπτη!

Η σειρά αισθητήρων iSWITCH της εταιρείας ENKOA, αποτελεί μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο της Φιλοξενίας και ειδικότερα στον ιδιαίτερο και ευαίσθητο τομέα της εξοικονόμισης ενέργειας.

Ο «έξυπνος» διακόπτης κάρτας multibox iSWITCH  προσφέρει έξυπνες λύσεις στο κομμάτι της εξοικονόμησης της ενέργειας, λύσεις που όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι αναζητούν και ταυτόχρονα, όλο και περισσότεροι πελάτες απαιτούν. Ο διακόπτης κάρτας multibox iSWITCH, έρχεται σε δύο εκδοχές, μια εντοιχισμένη και μια εφαπτόμενη στον τοίχο ώστε να επιλέξετε αυτή που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Λειτουργεί με κάρτες RFID και συνδυάζεται ιδανικά με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές RFID της Assa Abloy solutions.

Τρόπος λειτουργίας

Όταν ο ένοικος του δωματίου αφαιρέσει την κάρτα από την υποδοχή για να αποχωρήσει από το δωμάτιο, αυτόματα μετά από λίγο χρόνο, απενεργοποιείται ο κλιματισμός και σβήνουν τα φώτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν «απρόσεκτους» πελάτες οι οποίοι ξεχνούν ανοιχτά τα φώτα ή τον κλιματισμό. Όταν ο ένοικος επιστρέψει και τοποθετήσει την κάρτα στην υποδοχή, τότε όλα αρχίζουν να λειτουργούν όπως τα είχε αφήσει.

Για επιπλέον προστασία προς το περιβάλλον, οι ένοικοι έχουν διαφορετικές κάρτες από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Έτσι, όταν πάει κάποιος από το προσωπικό για να τακτοποιήσει το δωμάτιο, θα ανάψουν μόνο τα φώτα για να μην ενεργοποιείται και απενεργοποιείται ο κλιματισμός αρκετές φορές μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Τέλος, ο διακόπτης κάρτας αναγνωρίζει μόνο τις κάρτες του ίδιου συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να αφήσει πίσω του μια άλλη κάρτα με σκοπό να μείνουν ο κλιματισμός ή  τα φώτα σε λειτουργία κατά την απουσία του, με αποτέλεσμα τα πιο ρυπογόνα συστήματα του δωματίου να παραμένουν ανενεργά.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη διαχείριση του ρεύματος μέσω του διακόπτη κάρτας
  • Οικολογικός χαρακτήρας
  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Μοντέρνος σχεδιασμός και ποικιλία χρωμάτων
  • Η συσκευή λειτουργεί μόνο με κάρτες του ξενοδοχείου
  • Διαθέτει φωτισμό LED για εύκολη εύρεση στο σκοτάδι

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας