ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάιος 2019

Hotel Mobile: H παροχή υπηρεσίας που κάνει τη διαφορά

Στην ψηφιακή εποχή, οι προσδοκίες των πελατών ενός ξενοδοχείου αυξάνονται συνεχώς και συνεπάγονται μεγαλύτερης προσπάθειας ως προς την προσωπική τους εξυπηρέτηση. Η ικανοποίηση αυτών των προσδοκιών αυτών, απαιτεί έξυπνες αποφάσεις, από την πλευρά του ξενοδοχείου και καμία δεν είναι ίσως πιο σημαντική από την επιλογή του σωστού PMS  (Property Management Systems) και των προγραμμάτων που το περιβάλλουν.

Η Oracle Hospitality, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, δημιούργησε το application Hotel Mobile, το οποίο επεκτείνει τις βασικές λειτουργίες των ξενοδοχειακών προγραμμάτων Oracle Hospitality PMS (Opera – Fidelio Suite 8) σε φορητές συσκευές.

To Oracle Hospitality Hotel Mobile αποτελεί μια ολοκληρωμένη  λύση ένα σημαντικό εργαλείο για το προσωπικό ενός ξενοδοχείου, ώστε να έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη διαμονή και εμπειρία του επισκέπτη, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες. όποτε και όπου χρειάζεται. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το να αναπτύσσει την εξατομικευμένη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και να διευκολύνει την εργασία συγκεκριμένων ειδικοτήτων στο ξενοδοχείο (reception – maintenance – housekeeping), το Hotel Mobile, παρέχει τη δυνατότητα της επαφής και εξυπηρέτησης του πελάτη σε επίπεδο One To One.

Μάθετε περισσότερα για το Hotel Mobile

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας