ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Αύγουστος 2018

Hotel Restaurant Reservation: Η εφαρμογή που απλουστεύει τις διαδικασίες διαθεσιμότητας, κρατήσεων και ακυρώσεων

Όλο και περισσότερα εστιατόρια, χώροι εστίασης και κυρίως, ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές μονάδες, επιζητούν τρόπους, εφαρμογές έτσι ώστε να μπορούν να ταξινομήσουν και κυρίως, να διαχειριστούν πολύ πιο γρήγορα και εύκολα τις εκκρεμότητες τους και παράλληλα, να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους, κερδίζοντας κυρίως σε οργάνωση, δηλαδή σε χρόνο, δηλαδή σε έσοδα.

Η εφαρμογή Hotel Restaurant Reservation, αποτελεί ακριβώς αυτήν την απάντηση στην ερώτηση της ιδιοκτησίας σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παράλληλα να έχει τα προαναφερθέντα κέρδη. Η εν λόγω εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου διαθεσιμότητας, κρατήσεων και ακυρώσεων σε όλα τα εστιατόρια ενός ξενοδοχείου, παρέχοντας στους διαχειριστές ένα εύχρηστο εργαλείο για τη σωστή οργάνωση των ημερήσιων ή εβδομαδιαίων πλάνων τους.

Η εφαρμογή προσφέρει ταυτόχρονη ενημέρωση σε πολλαπλά σημεία, όπως: Reception, Restaurant Manager, F&B Manager και της κεντρικής διοίκησης για την κατάσταση των κρατήσεων ανά ημέρα και ώρα. Συνδέεται απευθείας με το Opera ή όποιο άλλο PMS σύστημα διαθέτει το ξενοδοχείο, μειώνοντας αισθητά το χρόνο καταγραφής της κράτησης και παρέχοντας χρήσιμα reports  για τις προτιμήσεις των πελατών. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση έχοντας τη δυνατότητα ακόμα και να επιλέξουν μόνοι τους το εστιατόριο ή την ώρα που θέλουν να γευματίσουν, κάνοντας χρήση της intranet εφαρμογής ή κάποιου κατάλληλα διαμορφωμένου kiosk.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Άμεση  διασύνδεση με PMS.
  • Ευέλικτη οργάνωση της διαθεσιμότητας των εστιατορίων για διαφορετικούς τύπους γευμάτων.
  • Ταυτόχρονη διαχείριση πολλών εστιατορίων.
  • Δυνατότητα κρατήσεων, ακυρώσεων και εκτύπωσης κράτησης.
  • Δυνατότητα reporting.
  • Κρατήσεις  μέσω call center, reception, kiosk, web-intranet και mobile.
  • Multiproperty management.
  • Δυνατότητα καταχώρησης σχολίων – προτιμήσεων πελατών.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας