ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάρτιος 2019

Oracle RES-3700: Η δυναμική λύση POS στον τομέα της Φιλοξενίας

Το Point-Of-Sales RES-3700 της Oracle Hospitality, χρησιμοποιείται από χιλιάδες ξενοδοχειακέςκαι επισιτιστικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Έχοντας εκτεταμένη λειτουργικότητα που έχει ρυθμιστεί για την κάθε επιχείρηση, το Oracle Hospitality RES 3700 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λειτουργιών διευκολύνοντας αφάνταστα τους hotel operators. Ποια είναι στην πράξη όμως τα πλεονεκτήματα της χρήσης του RES-3700;

Βελτιώστε τις εμπειρίες επισκεπτών, μειώστε τα κόστη και εξοικονομήστε χρόνο

Το Oracle Hospitality RES 3700 ενσωματώνει πολλαπλά εργαλεία, τα οποία συνεργάζονται με στόχο να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν οι χώροι εστίασης των ξενοδοχείων, τις δραστηριότητες front και back office, μέσα από μία ενιαία λειτουργία με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των επισκεπτών και την αυξημένη αποδοτικότητα του προσωπικού.

Οι εφαρμογές διαχείρισης του Oracle Hospitality RES-3700, επιτρέπουν στους managers να παρακολουθούν τα επίπεδα μιας διαδικασίας, από τη στιγμή της παραγγελίας έως την παράδοση – παραλαβή, ενώ παράλληλα βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της εργασίας του προσωπικού, αλλά και την βελτίωση της εμπειρίας που απολαμβάνει ο επισκέπτης του ξενοδοχείου - εστιατορίου.

Το RES-3700 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης βάσεων δεδομένων – σε συνεργασία με cloud εφαρμογές– έτσι ώστε να είναι επιτρεπτή και μάλιστα με εύκολο τρόπο η διαχείριση πολλαπλών χώρων εστίασης, όπως για παράδειγμα είναι όλα τα εστιατόρια ενός ξενοδοχείου ή μιας αλυσίδας. Έτσι πραγματοποιείται άμεση εξοικονόμηση και κόστους αλλά και χρόνου.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας