ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Φεβρουάριος 2019

PMS: Η Oracle Hospitality συμβουλεύει

Στην ψηφιακή εποχή, οι προσδοκίες των πελατών αυξάνονται εκθετικά και συνεπάγονται μεγαλύτερης προσπάθειας ως προς την προσωπική τους εξυπηρέτηση. Η ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων απαιτεί έξυπνες αποφάσεις και καμία δεν είναι ίσως πιο σημαντική από την επιλογή του σωστού PMS  (Property Management Systems).

Ένα σύστημα PMS μπορεί να βοηθήσει να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στους επισκέπτες σας, όπως: Η ανάπτυξη του Cloud, η διαχείριση εμπειρίας επισκεπτών και εξατομίκευση των απαιτήσεών τους.

Ανάπτυξη του Cloud 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Cloud είναι ότι το λογισμικό μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει διακοπή της υπηρεσίας και κατ επέκταση, όχι προβλήματα. Επιπλέον, το cloud επιτρέπει την πρόσβαση σε PMS από οποιαδήποτε θέση μέσω οποιασδήποτε συσκευής που διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ένα άλλο ελκυστικό στοιχείο είναι η ικανότητα του cloud να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί για μελλοντικές εφαρμογές. Σε μια βιομηχανία που αλλάζει διαρκώς αυτή την ευελιξία είναι ανεκτίμητη. Οι λύσεις Cloud προσθέτουν αυτόματα χωρητικότητα χωρίς την ανάγκη για premise servers.

Διαχείριση εμπειρίας επισκεπτών

Με τα PMS επόμενης γενιάς, τα ξενοδοχεία μπορούν να καταγράψουν, να ενσωματώσουν και να αποθηκεύσουν όλα τα προφίλ επισκεπτών σε μία ενιαία, ενοποιημένη βάση. Τέτοια δεδομένα μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση συσκευών με τεχνητή νοημοσύνη (AI). Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν, για παράδειγμα, να ρυθμίσετε αυτόματα τη μουσική σύμφωνα με τις προσωπικές επιλογές του πελάτη, τη θερμοκρασία δωματίου και τον φωτισμό. Ο στόχος δεν είναι μόνο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών, αλλά και να τους προκαταλάβει.

Εξατομίκευση 

Η ικανότητα να χτίζετε ολοκληρωμένα προφίλ επισκεπτών και να έχετε πρόσβαση σε αυτά απλά και γρήγορα είναι επιτακτική ανάγκη για κάτι περισσότερο από τις προσπάθειες της τεχνητής νοημοσύνης AI. Είναι πολύ σημαντικό να έχει ο ξενοδόχος μια ολοκληρωμένη εικόνα – από τις παραγγελίες φαγητού και ποτών των επισκεπτών, μέχρι τη χρήση ξενοδοχειακών υπηρεσιών και ανέσεων δωματίου αυτών – με το PMS να παρέχει έναν χάρτη πορείας για την κατανόηση των προσωπικών προτιμήσεων, των συμφερόντων και των συμπεριφορών των επισκεπτών και το σχεδιασμό μιας διαμονής μοναδικής για αυτούς.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας