Εστίαση - Café Εστίαση - Café

Ο τομέας της εστίασης παραμένει ένα ζωτικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς, στο οποίο δραστηριοποιούνται χιλιάδες επιχειρήσεις εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο.

Η μεγάλη εξειδίκευση της EUROTEL HOSPITALITY στην υλοποίηση λύσεων για τον κλάδο της εστίασης, αποτελεί το κλειδί για την καλή οργάνωση και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Εξειδικευμένα προϊόντα hardware και software, εργαλεία inventory management, reporting, λύσεις mobile POS, cloud solutions, προγράμματα επιβράβευσης πελατών, apps διαχείρισης κουζίνας και αποθήκης, είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες προτάσεις, με τη σφραγίδα των μεγαλύτερων προμηθευτικών οίκων του χώρου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο τομέας της εστίασης παραμένει ένα ζωτικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς.

Οι λύσεις μας

Cloud Solutions

Cloud Solutions

Οι κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων κερδίζουν μερίδιο αγοράς γνωρίζοντας "προσωπικά" τους πελάτες τους. Έτσι μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε αυτούς, να ενθαρρύνουν την αύξηση των απευθείας κρατήσεων και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας. Αντίστοιχα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ξεχωριστές εμπειρίες όχι μόνο λόγω της ατμόσφαιρας του ξενοδοχείου, αλλά και λόγω της ομαλής ροής διαδικασιών που απλοποιούν τη διαμονή τους. Η Oracle Hospitality, η κορυφαία εταιρεία διεθνώς σε τεχνολογικές λύσεις για τη φιλοξενία και την εστίαση, έχει αναπτύξει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για περιβάλλοντα Cloud, που διευκολύνουν αφάνταστα τις επιχειρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Point of Sales Solutions (POS)

H τεχνολογία Point of Sales της Oracle Hospitality δίνει στις επιχειρήσεις εστίασης τη δυνατότητα να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη και την πολυπλοκότητα της μηχανογράφησης. Πρόκειται για λύσεις αυξημένης λειτουργικότητας, με πλήθος δυνατοτήτων που αφορούν στη διαχείριση τροφίμων και ποτών, στη διαχείριση παραγγελιοληψίας, στον έλεγχο των αποθεμάτων και του κόστους κ.λπ.. Κάθε τερματικό POS ενημερώνεται από ένα κεντρικό σημείο, το οποίο έχει τον πλήρη έλεγχο σε θέματα μενού, τιμοκαταλόγων και προσφορών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Point of Sales Solutions (POS)
Mobile Solutions

Mobile Solutions

Είναι φανερό πλέον ότι η φορητότητα αποτελεί την τάση που επηρεάζει άμεσα και την τεχνολογία των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή της τάσης αυτής σε προϊόντα hardware και software, μπορεί να ωφελήσει μία επιχείρηση, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και τα κέρδη της. Αξιοποιώντας και τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Oracle Mobile Cloud, κάθε επιχείρηση εστίασης μπορεί να μειώσει την πολυπλοκότητα των διαδικασιών λειτουργίας της. Το καινοτόμο software Oracle MICROS InMotion Mobile είναι ένα ευέλικτο εργαλείο, που βελτιώνει θεαματικά τον τρόπο μεταφοράς λειτουργικών δεδομένων προς φορητές συσκευές, σε επιχειρήσεις εστίασης κάθε μεγέθους. Σε συνδυασμό με τα φορητά POS, δημιουργείται ένα ιδανικό σύνολο με πλεονεκτήματα για την επιχείρηση, το προσωπικό αλλά κυρίως για τον πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hardware Solutions

Hardware Solutions

H Oracle Hospitality, πέραν των εφαρμογών διαχείρισης όλων των λειτουργιών της ξενοδοχειακής μονάδας, των χώρων εστίασης και facilities, ολοκληρώνει τον κύκλο υποστήριξης με τις λύσεις hardware. Ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης, το χώρο εργασίας, αλλά και τους ευαίσθητους τομείς ενός ξενοδοχείου, όπως είναι η κουζίνα ή η ρεσεψιόν, οι λύσεις προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις της επιχείρησης. Η επιλογή του κατάλληλου hardware βοηθά το προσωπικό να βελτιώνει την οργάνωση, τους χρόνους απόκρισης και να μειώνει τα σφάλματα, αυξάνοντας τελικά την εμπιστοσύνη του επισκέπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας