Ξενοδοχεία Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία κάθε μορφής και κατηγορίας, αποτελούν την κινητήριο δύναμη του τουρισμού. Η υψηλή τεχνολογία σήμερα επιτρέπει στις ξενοδοχειακές μονάδες να προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα και τις δραστηριότητές τους, τόσο αναβαθμισμένες υπηρεσίες οι οποίες αποτελούν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους περισσότερους πελάτες τους.

Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY παρέχει τεχνολογικές λύσεις που αναβαθμίζουν σε μέγιστο βαθμό, όχι μόνο τις προσφερόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης και ασφάλειας, αλλά και την οργάνωση του προσωπικού και των διαδικασιών. Το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε κέρδος για τον πελάτη αλλά και για τον ιδιοκτήτη.

Φορητές συσκευές POS, εφαρμογές cloud, σουίτες διαχείρισης πωλήσεων, αλλά και λύσεις ασφάλειας (κλειδαριές, χρηματοκιβώτια) είναι μερικές από τις προτάσεις που διαθέτει ο Όμιλος στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης. Λύσεις που καλύπτουν όλο την κλίμακα μεγέθους, από μία μικρή αυτόνομη επιχείρηση, μέχρι μία ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή μονάδα μεγάλης δυναμικότητας.

Τα ξενοδοχεία κάθε μορφής και κατηγορίας, αποτελούν την κινητήριο δύναμη του τουρισμού.

Οι λύσεις μας

Property Management Systems (PMS)

Property Management Systems (PMS)

Ένα σύστημα διαχείρισης PMS είναι η πλατφόρμα που επιτρέπει σε ένα ξενοδοχείο ή μια αλυσίδα ξενοδοχείων να διαχειρίζεται επιτυχώς τις διαδικασίες front-office, σε όλα τα επίπεδα: από τις κρατήσεις, τα check-in  / check-out, έως και την τιμολόγηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hotel F&B

Η EUROTEL HOSPITALITY διαθέτει τις λύσεις μεγιστοποίησης εσόδων για τα επισιτιστικά τμήματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας κι όχι μόνο. Λύσεις που συμβάλλουν στην προσέλκυση επισκεπτών, στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου και των λαθών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hotel F&B
Cloud Services & Apps

Cloud Services & Apps

Το περιβάλλον Cloud αποτελεί πλέον εύκολη και οικονομική εναλλακτική για τις επιχειρήσεις,   μειώνοντας την επένδυση σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, αλλά και σε ενεργειακά κόστη. Ο τομέας της φιλοξενίας και της εστίασης, ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις, οπότε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου στρέφονται σε τέτοιου είδους λύσεις. Οι εφαρμογές που έχει αναπτύξει η EUROTEL, αλλά και μια πληθώρα λύσεων της Oracle Hospitality επιτρέπουν στους χρήστες να τις χρησιμοποιούν σε cloud περιβάλλον, εξασφαλίζοντας καλύτερη και άμεση διαχείριση για τα πιο νευραλγικά κομμάτια μιας επιχείρησης.​

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συστήματα Ασφαλείας και εξοικονόμηση ενέργειας

Συστήματα Ασφαλείας και εξοικονόμηση ενέργειας

Η EUROTEL HOSPITALITY διαθέτει λύσεις για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες, ανεξαρτήτως μεγέθους. Έτσι, ο φιλοξενούμενος νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και τα υπάρχοντα του, ενώ παράλληλα κερδίζει χρόνο μέσω των τεχνολογικά αναβαθμισμένων παροχών που του προσφέρει το ξενοδοχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας