Συστήματα Ασφαλείας και εξοικονόμηση ενέργειας Συστήματα Ασφαλείας και εξοικονόμηση ενέργειας

Η EUROTEL HOSPITALITY διαθέτει λύσεις για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες, ανεξαρτήτως μεγέθους. Έτσι, ο φιλοξενούμενος νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και τα υπάρχοντα του, ενώ παράλληλα κερδίζει χρόνο μέσω των τεχνολογικά αναβαθμισμένων παροχών που του προσφέρει το ξενοδοχείο.

Μία ξενοδοχειακή επιχείρηση πέραν των υπολοίπων υπηρεσιών, πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει στον φιλοξενούμενο και αυξημένο αίσθημα ασφάλειας.

Οι λύσεις μας

Mobile Access

Mobile Access

Μελέτες έχουν δείξει ότι πάνω από το 70% των επισκεπτών ξενοδοχείων προτιμούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να κάνουν check-in και να έχουν ασφαλή πρόσβαση στα δωμάτια τους. Αυτή η τάση αυξάνεται συνεχώς. Η λύση του mobile access στον τομέα της φιλοξενίας βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών, αφού εξαλείφει την ανάγκη για check-in και την αναμονή για παραλαβή των καρτών πρόσβασης στα δωμάτια. Επιπλέον, ενισχύονται οι λειτουργικές δυνατότητες τμημάτων της ξενοδοχειακής μονάδας όπως η ρεσεψιόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονικές Κλειδαριές RFID

Η πρωτοπόρος ASSA ABLOY Global Solutions με τις κλειδαριές VingCard, τεχνολογίας RFID, παρέχει λύσεις υψηλής ασφάλειας και πολύ εύκολου χειρισμού, που ταιριάζουν με την αισθητική κάθε ξενοδοχείου. Διαθέτει και σχεδιάζει συνεχώς λύσεις που δίνουν στον πελάτη μία βελτιωμένη εμπειρία στη διαμονή του, όπως το mobile access. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές μπορούν να ενσωματωθούν και σε συστήματα κεντρικής διαχείρισης κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονικές Κλειδαριές RFID
Ηλεκτρονικά Χρηματοκιβώτια

Ηλεκτρονικά Χρηματοκιβώτια

Η ασφάλεια του δωματίου ενός σύγχρονου ξενοδοχείου δεν περιορίζεται στις υψηλής τεχνολογίας κλειδαριές. Επεκτείνεται και στα χρηματοκιβώτια τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε διακριτικά σημεία των δωματίων και να προσφέρουν στον επισκέπτη σιγουριά για την φύλαξη των προσωπικών του αντικειμένων, βελτιώνοντας τη θετική εμπειρία που αποκομίζει από το ξενοδοχείο. Τα χρηματοκιβώτια Elsafe διαθέτουν διάφορα επίπεδα χαρακτηριστικών που ξεκινούν από το standard και φτάνουν έως το high-end.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας