Hardware Solutions

H Oracle Hospitality, πέραν των εφαρμογών διαχείρισης όλων των λειτουργιών της ξενοδοχειακής μονάδας, των χώρων εστίασης και facilities, ολοκληρώνει τον κύκλο υποστήριξης με τις λύσεις hardware. Ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης, το χώρο εργασίας, αλλά και τους ευαίσθητους τομείς ενός ξενοδοχείου, όπως είναι η κουζίνα ή η ρεσεψιόν, οι λύσεις προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Η επιλογή του κατάλληλου hardware βοηθά το προσωπικό να βελτιώνει την οργάνωση, τους χρόνους απόκρισης και να μειώνει τα σφάλματα, αυξάνοντας τελικά την εμπιστοσύνη του επισκέπτη.

Η Oracle Hospitality διαθέτει τρεις βασικές κατηγορίες λύσεων hardware, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών μίας ολοκληρωμένης μονάδας: Display αφής, mobile POS, desktop και mobile based stations. Πιο συγκεκριμένα:

Oracle MICROS Workstation 6 Series

Για την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων του hospitality, η Oracle Hospitality δημιούργησε τα Oracle MICROS Workstation 6. Πρόκειται για τρία μοντέλα μη φορητών συσκευών, που προσφέρουν ευελιξία και ισχύ επεξεργαστή και μνήμης. Διαθέτουν οθόνες αφής wide screen 15,6", υψηλής ευκρίνειας (FHD) και είναι ανθεκτικά για λειτουργία κάτω από ιδιαίτερες -ακόμη και ακραίες- επαγγελματικές συνθήκες.

Διακρίνονται από μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο χώρο φιλοξενίας και παρέχουν ενοποιημένο, ολοκληρωμένο περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές, για κοινή χρήση και με φορητά συστήματα που βασίζονται σε Cloud, ενώ συνεργάζονται και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tα MICROS Workstation 6 δίνουν νέα πνοή στα συστήματα POS, παρέχοντας ένα πολυλειτουργικό interface που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την υποστήριξη όλων των τύπων ξενοδοχείων και εστιατορίων, στο σημείο που παρέχεται η υπηρεσία προς τον πελάτη (Point-of-Service).

Τα Oracle MICROS Workstation 6 ενσωματώνουν επεξεργαστή Intel Atom και λειτουργούν σε περιβάλλον Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro και Microsoft Windows 10 IoT. Ένας φορητός αναγνώστης μαγνητικών καρτών (magnetic stripe reader) επιτρέπει κρυπτογράφηση 3DES ή AES. Επιπλέον, διαθέτει Serial και USB ports για τη διασύνδεση περιφερειακών.

Πλεονεκτήματα:

 • Εκσυγχρονίζουν τις διαδικασίες λειτουργίας παρέχοντας ψηφιακά δεδομένα, στο προσωπικό  και στους επισκέπτες.
 • Ανθεκτική κατασκευή για λειτουργία ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες θερμοκρασιών.
 • Συνδέονται σε ρυθμιζόμενη βάση ή τοποθετούνται εύκολα σε τοίχο.
 • Διαθέτουν κομψό σχεδιασμό για να ταιριάζουν σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Oracle MICROS Tablet 700 series

Το Oracle MICROS Tablet 700 series είναι ένα ανθεκτικό mobile POS, σχεδιασμένο για να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς hospitality. Η ελαφριά και λεπτή σχεδίαση των 7 ιντσών, η μεγάλη διάρκεια ζωής της αποσπώμενης μπαταρίας και η ανθεκτική κατασκευή του, το καθιστούν ιδανική επιλογή.

Ενσωματώνει λειτουργίες Wi-Fi και bluetooth, magnetic stripe reader, δυνατότητα εγκατάστασης barcode scanner αλλά και  RFID reader. Πρόκειται για μια συσκευή, που συμβάλλει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας, μέσα από τις βελτιωμένες λειτουργίες της. Απλοποιεί τις εργασίες του back office και μειώνει το κόστος για την επιχείρηση.

Πλεονεκτήματα:

 • Επιταχύνει τις διαδικασίες παροχής υπηρεσίας στο χώρο του εστιατορίου.
 • Βοηθάει στη μείωση των χρόνων αναμονής στις ουρές και στις παραγγελίες.
 • Αυξάνει την αποτελεσματικότητα του προσωπικού.
 • Εξαιρετική αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ευελιξία.
 • Ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος. Ιδανικό για φορητότητα.
 • Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth.
 • Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας οκτώ ωρών.

Oracle MICROS Compact Workstation 310 Series

Τα Oracle MICROS Compact Workstation 310 series είναι ανθεκτικές  συσκευές Point of Sale (POS). Ο διαστάσεις των 10 ιντσών επιτρέπουν μεγαλύτερη ευχρηστία, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους προσφέρουν βελτιωμένες λειτουργίες και υψηλές επιδόσεις.

Τα Oracle MICROS Compact Workstation 310 series είναι ανθεκτικά POS (Point of Sale). Πρόκειται για συσκευές οι οποίες είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση στην αγορά της Φιλοξενίας. Μια τέλεια επιλογή all-in-one, μικρών διαστάσεων με οθόνη 10 ιντσών.

Η σειρά 310 διαθέτει αντάξια των σημερινών απαιτήσεων, χαρακτηριστικά, όπως η ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης δικτύου LAN, ο αναγνώστης μαγνητικών καρτών, ενώ δίνει δυνατότητα για προσωποποίηση της οθόνης για κάθε πελάτη. Επίσης, ενσωματώνει Wi-Fi, μπαταρία μακράς διάρκειας, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς 310.

Το Oracle MICROS Compact Workstation 310 προσφέρει αυξημένη αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα, βελτιωμένες λειτουργίες, ενώ θα πρέπει να τονισθεί επίσης ότι πρόκειται για συσκευές οι οποίες είναι πολύ ανθεκτικές στην πράξη, κατά τη διάρκεια δηλαδή της εργασίας σε ένα χώρο εστίασης, όπου οι συνθήκες είναι πολλές φορές αντίξοες για αντίστοιχα μηχανήματα. Αυτό το χαρακτηριστικό μεταφράζεται σε ανθεκτικότητα από τυχόν χτυπήματα, ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες (καλοκαίρι εξωτερικοί χώροι, κουζίνα, κλπ), αλλά και αντίσταση στο νερό.

Πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία ρυθμίσεων
 • Εύκολη ενεργοποίηση
 • Υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές Oracle Point Of Sale
 • Εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών στον ίδιο χώρο
 • Αύξηση της απόδοσης πωλήσεων
 • Επιτάχυνση ταχύτητας στο σέρβις
 • Μείωση σε ουρές και χρόνους αναμονής
Micros Workstation 6 (PDF)Micros Tablet 720 (PDF)Micros Compact Workstation 310 (PDF)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας