NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Δεκέμβριος 2019

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020!

ΝΕΑ | Δεκέμβριος 2019

ESODOS: Ετοιμαστείτε για τo πιο ολοκληρωμένο mobile App!

Η εφαρμογή ESODOS απευθύνεται στους ταξιδιώτες και στόχο έχει να ενισχύσει τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία τους. Υιοθετεί τα τελευταία trends, προκειμένου ο επισκέπτης να αποχωρήσει ευχαριστημένος και πλήρης, από έναν τουριστικό προορισμό.

Η εφαρμογή ESODOS της Eurotel Hospitality έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός οδηγός για τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, αλλά και ως ένας καλός βοηθός για τον ξενοδόχο, με στόχο να ενισχύει θετικά την εμπειρία του πελάτη και απώτερο σκοπό την επαναλαμβανόμενη ποιοτική εμπειρία διαμονής στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το ESODOS θα μετατραπεί σε έναν υπάλληλο υποδοχής, αλλά και σε προσωπικό βοηθό, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον πελάτη του ξενοδοχείου, απαντώντας σε απορίες του και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του. Για παράδειγμα, ο επισκέπτης θα μπορεί μέσω του Esodos App, να κάνει Online κράτηση για το δωμάτιό του, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες Spa που παρέχονται από το ξενοδοχείο, να χρησιμοποιησει το smart phone του ως ηλεκτρονικό κλειδί του δωματίου, καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες.

Σύντομα στη διαθεσή σας για download!

ΝΕΑ | Δεκέμβριος 2019

Αναδημιουργούμε τον κόσμο της Φιλοξενίας

Έχοντας πολυετή εμπειρία συνεργασίας με τους ξενοδόχους, για να προσφέρει στους επισκέπτες υψηλής ποιότητας εμπειρίες, η ASSA ABLOY Global Solutions (πρώην VingCard – Elsafe) συνεχίζει να καθορίζει τα όρια: στην εφευρετικότητα με τη δημιουργία νέων τεχνολογιών που μεγιστοποιούν την ασφάλεια των ξενοδοχείων, καθώς και την ευκολία και λειτουργικότητα για την διευκόλυνση των επισκεπτών.

Από τις ηλεκτρονικές κλειδαριές έως τις λύσεις Mobile Access, οι τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας που επίσημα αντιπροσωπεύει η Eurotel Hospitality στην Ελλάδα, είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν να ξανασχεδιάσετε τον κόσμο της φιλοξενίας για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας.

   

ΘΕΜΑ| Δεκέμβριος 2019

9 σημάδια ότι είναι ώρα να αναβαθμίσετε τα Point of Sales σας…

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σας αποτελεί σημαντικό μέρος της επιχείρησής σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ευκαιρία εσόδων από εστιατόρια, πρέπει να βασιστείτε σε μια δυναμική πλατφόρμα POS – μια επιχείρηση που θέλει να κινείται προς τα εμπρός, πρέπει να προσαρμόζεται στις αλλαγές της αγοράς υιοθετώντας καινοτόμες λύσεις.

1. Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Η λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων είναι απαραίτητη για την επιτυχία του εστιατορίου ενός  ξενοδοχείου. Η γνώση σχετικά με το ποιο ορεκτικό αποδίδει καλά, ποιο  entrée δεν απογειώνεται, ακόμα και ποιος σερβιτόρος εργάζεται πολύ αργά ένα τυπικό βράδυ, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές για να βελτιώσετε σημαντικά την θέση σας. Με εργαλεία όπως η εφαρμογή Oracle MICROS InMotion για κινητά, μπορείτε να ελέγξετε τις προβλεπόμενες πωλήσεις, να δείτε πώς λειτουργεί το προσωπικό και να δείτε πληροφορίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για να διατηρήσετε το εστιατόριο σας κερδοφόρο.

2. Το POS είναι ξεπερασμένο.

Η χρήση παρωχημένου POS δεν δημιουργεί μόνο μεγαλύτερους κινδύνους για καθημερινές λειτουργίες, απειλεί τη μελλοντική αύξηση των πωλήσεων και τις ευκαιρίες. Οι οδηγίες της βιομηχανίας συνιστούν την αντικατάσταση υλικού κάθε έξι χρόνια. Το σημερινό υλικό της Oracle Hospitality είναι κατασκευασμένο ειδικά για τον κλάδο και διαθέτει κομψό, χαμηλού προφίλ σχεδιασμό σε συνδυασμό με την ικανότητα να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, είτε πρόκειται για μια πολυσύχναστη κουζίνα 5 αστέρων ή ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα.

3. Το POS σας δεν παρέχει αναφορές σε πραγματικό χρόνο.

Οι επιχειρήσεις βομβαρδίζονται καθημερινά από πληροφορίες και τα εστιατόρια των ξενοδοχείων δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι εικασίες και η “πείρα” δεν είναι αρκετές πλέον. Οι νέες απαιτήσεις θέλουν άμεσες αποφάσεις και πολλές φορές εκ των προτέρων. Χρειάζεστε εργαλεία που έχουν τη δυνατότητα αφομοίωσης δεδομένων, συλλογής πληροφοριών και ανάληψης δράσης για την ενίσχυση των πωλήσεων.

4. Ανησυχείτε για τυχόν παραβίαση της ασφάλειας.

Οι παραβιάσεις δεδομένων είναι σχεδόν καθημερινά στους τίτλους των ειδήσεων και οι επισκέπτες σας θέλουν να γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν εσάς με ασφάλεια. Η προστασία των πληροφοριών των πελατών και των δεδομένων των συναλλαγών είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητα και τα παλαιότερα συστήματα POS ενδέχεται να μην τηρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας καρτών πληρωμών (PCI) που αλλάζουν διαρκώς. Μην θέτετε την επιχείρησή σας σε κίνδυνο. Αναβαθμίστε σε POS που σας επιτρέπει να παρέχετε ασφάλεια. Tην ασφάλεια που αναμένουν οι πελάτες.

5. Δε χρειάζεστε και τόσο την πληροφορική.

Οι καλύτερες δυνατότητες πλέον στις πλατφόρμες βασίζονται σε cloud. Είναι δεδομένα τα οφέλη όμως ένα βασικό πλεονέκτημα είναι το εξής:  Το Cloud μειώνει το κόστος. Η επένδυση που απαιτείται για διακομιστές και λογισμικό με το cloud, δεν επηρεάζεται ούτε στο χρόνο, ούτε στα χρήματα και την προσπάθεια που απαιτούνται για τη συντήρηση και την υποστήριξη. Οι λύσεις Cloud σημαίνουν ότι η ασφάλεια του λογισμικού, οι αναβαθμίσεις και η συντήρησή σας διαχειρίζονται για εσάς χωρίς εσάς, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία – την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

6. Το λογισμικό σας κάνει συχνά διακοπές.

Εάν το POS σας είναι εκτός λειτουργίας, το ίδιο συμβαίνει και με την επιχείρησή σας. Η ενημέρωση για το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία σας, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα διακοπών. Το γεγονός ότι το 81% των καταναλωτών δηλώνει ότι τα  συστήματα των εστιατορίων είναι σημαντικά γιαυτούς, δείχνει κάτι… Σε μια κοινωνία που κυριαρχείται από την τεχνολογία, οι πελάτες αναμένουν την ίδια αδιάκοπη εξυπηρέτηση από την τεχνολογία του εστιατορίου σας.

7. Eπωφεληθείτε από την ισχύ των Tablets.

Η ενδυνάμωση του προσωπικού σας με tablets POS, προσφέρει αμέτρητα οφέλη: καλύτερη εξυπηρέτηση, ταχύτερη αλλαγή πελατών ανά τραπέζι, αυξημένη εμπιστοσύνη από τους επισκέπτες. Όλα αυτά αυξάνουν την αποδοτικότητα και κατ’ επέκταση οδηγούν σε υψηλότερες πωλήσεις. Με το Simphony POS της Oracle, μπορείτε να εκτελέσετε τις διαδικασίες στο εστιατόριο σας με φορητές συσκευές, όπως το POS Tablet 700 Series .

8. Θέλετε να προσφέρετε μια σύγχρονη εμπειρία φαγητού.

Αναγνωρίζοντας ότι η κατανόηση και η προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών αποτελούν την ουσία της εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Η σημερινή αγορά απαιτεί πολύ περισσότερα από ένα σύστημα POS: Χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη, ανοιχτή πλατφόρμα για  οποιαδήποτε καινοτομία σας φιλοξενεί

9. Θέλετε να απλοποιήσετε τη διαχείριση του εστιατορίου σας σε διάφορες τοποθεσίες.

Είτε διοικείτε ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο με ένα εστιατόριο, είτε ένα πολυσύχναστο, με καζίνο και 25 εστιατόρια ή μια ολόκληρη αλυσίδα ξενοδοχείων με πολλά εστιατόρια, το Simphony είναι έτοιμο να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας. Δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε δύο ή δέκα μέρη ταυτόχρονα, αλλά με μια κλιμακούμενη πλατφόρμα POS που συγκεντρώνει τις λειτουργίες που μπορείτε να ελέγξετε την επέκταση. Το Simphony Cloud, εξελίσσεται και ενσωματώνει εύκολα καινοτομίες – επιτρέποντάς σας να μεγαλώσετε όποτε είστε έτοιμοι.

   

ΝΕΑ | Δεκέμβριος 2019

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.