NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Ιανουάριος 2020

OPERA Enterprise Solution (OES): Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανάπτυξης του ξενοδοχείου σας!

Δημιουργήστε μια πλατφόρμα ανάπτυξης με το σωστό σύστημα διαχείρισης  του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνοντας όλες τις βασικές διαδικασίες. Οι ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Oracle Hospitality αυξάνουν την αποδοτικότητα λειτουργίας και επιτρέπουν την καλύτερη εμπειρία επισκέπτη για μεμονωμένα ξενοδοχεία, έως και μεγάλες αλυσίδες. Το Opera είναι αυτή η επαναστατική σουίτα προϊόντων λογισμικού της Oracle Hospitality, κατηγοριοποιημένη έτσι ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της, στοχευμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις του ξενοδόχου.

 

 

 OPERA Property management system (PMS)

To Oracle Hospitality OPERA PMS αποτελεί τον πυρήνα του OPERA Enterprise Solution αφού είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις μιας μεμονωμένης ξενοδοχειακής μονάδας, ανεξαρτήτως μεγέθους, ή ακόμη και μιας ξενοδοχειακής αλυσίδας, παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα των διαδικασιών, φτάνοντας μέχρι και την οικονομική διαχείριση.

OPERA Multi-Property Management

Το Oracle Hospitality OPERA Multi-Property Management παρέχει ουσιαστικά ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα διαχείρισης που δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σε παγκόσμια κλίμακα και σε περισσότερες της μίας ξενοδοχειακές μονάδες, με στόχο την αύξηση της επιχειρησιακής απόδοσης.

OPERA Sales and Catering

Το Oracle Hospitality OPERA Sales & Catering είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου, η οποία ενσωματώνεται στο Oracle Hospitality OPERA PMS για να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις και να απλοποιήσει τη διαχείριση συνεδρίων και εκδηλώσεων.

OPERA customer loyalty

Με το Oracle Hospitality OPERA Customer Loyalty Tracking η ξενοδοχειακή επιχείρηση προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας, μεγιστοποιώντας την αφοσίωση των πελατών της, καθώς μπορεί να συγκεντρώνει και να διαχειρίζεται κεντρικά, διάφορα δεδομένα για τη πελατειακή της βάση.

   

ΝΕΑ | Ιανουάριος 2020

LeaderIT: Έγινε πρόσφατα Silver Partner της Aruba (Hewlett Packard)

Σημαντικά είναι τα βήματα προόδου ως προς την ανάπτυξη της εταιρείας LeaderIT του ομίλου της Eurotel. Μέσα από τις απαιτήσεις των πελατών αλλά κυρίως, μέσα από τα υψηλά στάνταρ που θέλει να προσφέρει ο Όμιλος, επιδιώκονται συνεχώς νέες συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες του τομέα παγκοσμίως.

Είναι γνωστή άλλωστε η μέχρι σήμερα συνεργασία της με την Hewlett Packard Enterprise ως business partner. Μέσα λοιπόν από αυτή την αναζήτηση της αναβάθμισης των υπηρεσιών, η LeaderIT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συνεργασία της με την Hewlett Packard Enterprise αναβαθμίστηκε και πλέον η LeaderIT είναι  Silver Partner HP ARUBA.  Ένα τίτλο τον οποίο τον οποίο έχουν πολύ λίγοι συνεργάτες της HP.

 

 

Σχετικά με την εταιρεία LeaderIT

O όμιλος Eurotel, δημιούργησε το 2018 την εταιρεία LeaderIT. Ως βασική της προτεραιότητα η εταιρεία έχει τις  ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής (HARDWARE – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ), στον ξενοδοχειακό χώρο.

Συνοπτικά:

Α. Υπηρεσίες σχεδιασμού σε: SWITCHES, WIFI, COMPUTER ROOM, SERVER, STORAGE, BACKUP, SYSTEM SOFTWARE, UPS, SECURITY, GDPR, ANTIVIRUS, DISASTER RECOVERY PLAN, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, IPTV.

Β. Προμήθεια των ανωτέρω προϊόντων. Υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης των ανωτέρω. Καλωδιώσεις, τερματισμός, πιστοποίηση. Προμήθεια επίσης προϊόντων PCS, LAPTOPS, IPADS.

Γ.  Συμβόλαια υποστήριξης με δυνατότητα 24Χ7. Απομακρυσμένη υποστήριξη, ON SITE υποστήριξη,  δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Η LeaderIT έχει προχωρήσει στο ισχυρό business partnership με την Hewlett Packard Enterprise / Aruba, ένα brand που από μόνο του αποτελεί εγγύηση ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με δεδομένο ότι ο Όμιλος Eurotel, έχει ως φιλοσοφία την συνεχή ενίσχυση των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, προσθέτει με την LeaderIT ένα ακόμη πολύτιμο «εργαλείο» για τον πελάτη. Η LeaderIT έχει συνεργασία με:

HP SILVER PARTNER, DELL, LENOVO, MICROSOFT,SAMSUNG, NETAPP, EPSON,MITEL, HUAWEI

ΝΕΑ | Ιανουάριος 2020

Η ASSA ABLOY Global Solutions κερδίζει στο HotelTechAwards 2020 για την καλύτερη λύση mobile key

 

H ASSA ABLOY Global Solutions, την οποία αντιπροσωπεύει η Eurotel Hospitality στην Ελλάδα, ανακηρύχτηκε νικητής στην κατηγορία “Mobile Key & Keyless Entry” για τον παγκόσμιο διαγωνισμό, HotelTechAwards 2020.

Ο εν λόγω διαγωνισμός, διοργανώνεται από το HotelTechReport και στο φετινό HotelTechAwards όπου συμμετείχαν, πάνω από 24.000 ξενοδόχοι, από περισσότερες από 200 χώρες, ψηφίζοντας προς αξιολόγηση τα πιο αγαπημένα προϊόντα και τεχνολογίες.

 

Για να καταφέρει να κερδίσει την κατηγορία “Mobile Key & Keyless Entry”, ανταγωνίστηκε τους κορυφαίους προμηθευτές mobile key παγκοσμίως και μπόρεσε να ξεχωρίσει χάρη στη φήμη της πλατφόρμας Mobile Access, παρέχοντας απαράμιλλη ικανοποίηση, αξιοπιστία και αποδοτικότητα.

“Εξ’ αρχής, το mobile access σχεδιάστηκε για να παρέχει στους ξενοδόχους τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών. Προσδοκίες για άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Είμαστε περήφανοι που αναδειχτήκαμε νικητές ενός βραβείου το οποίο βασίζεται στον πελάτη”, λέει ο Markus Boberg , πρόεδρος του Global Hospitality της ASSA ABLOY Global Solutions και συνεχίζει: “Η επανεκλογή μας, από τους πραγματικούς πελάτες όχι μόνο καταδεικνύει την κορυφαία ικανότητα της εταιρείας μας να παρέχει μια λύση ικανή να προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργικότητα χωρίς κλειδί, αλλά επίσης, εδραιώνει το γεγονός ότι η τεχνολογία του mobile access, δημιουργεί πραγματική αξία ως προς την εμπειρία και διευκόλυνση των πελατών”.

 

   

ΘΕΜΑ| Ιανουάριος 2020

Mπορεί το ξενοδοχείο σας να μετατρέψει τις αρνητικές κριτικές στα social media σε κάτι θετικό;

Έχετε λάβει ποτέ για το ξενοδοχείο σας αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο; Μη φοβάστε. Δεν είστε ο μόνος…

Με σχεδόν 3 δισεκατομμύρια χρήστες κοινωνικών μέσων παγκοσμίως, υπήρξε μια δραστική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να επικοινωνούν, να ερευνούν και να ξοδεύουν. Πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram καθιστούν πιο γρήγορο και πιο εύκολο για τους επισκέπτες να σχολιάσουν, ουσιαστικά, όλες τις πτυχές της εμπειρίας τους σε ένα ξενοδοχείο.

Αυτού του είδους το feedback έχει μεγάλη σημασία. Όλες οι ηλικιακές ομάδες, κυρίως άτομα 24-30, επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις διαδικτυακές κριτικές. Σύμφωνα με μια έρευνα αγοράς από την Bright Local, περίπου 97% θα διαβάσουν σχόλια πριν επιλέξουν ένα εμπορικό σήμα ή μια επιχείρηση και 86% αναγνωρίζουν ότι οι αποφάσεις αγοράς τους επηρεάζονται από αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο.

Αυτό καθιστά επιτακτική την υποχρέωση των ξενοδόχων να διαχειρίζονται τα σχόλια των κοινωνικών μέσων. Ευτυχώς, υπάρχει μια δοκιμασμένη και αλάνθαστη διαδικασία για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν η κριτική έρθει στο δρόμο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο σπάνιο μπορεί να φαίνεται, πλέον, οι αρνητικές κριτικές είναι αναπόφευκτες. Από ένα μαλακό μαξιλάρι σε ένα απογοητευτικό δείπνο, είναι κοινό για τους επισκέπτες να μοιράζονται την ιστορία τους και τα brand που χρησιμοποιούν στα social media, να επιδοκιμάζουν και να αποδοκιμάζουν και να μοιράζονται ακόμη και φωτογραφικό υλικό.

Το κλειδί είναι να ασχοληθούμε με τις αρνητικές κριτικές με σύνεση και όχι μόνο να τις εξετάσουμε και να προχωρήσουμε. Ακολουθήστε αυτές τις 4 συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς ώστε να ανακαλύψετε πώς να μετατρέψετε μια αρνητική κριτική σε ένα θετικό αποτέλεσμα για το ξενοδοχείο σας:

1) Κάντε την έρευνά σας

Μετά την ανάγνωση μιας αρνητικής κριτικής, κάνετε την έρευνά σας και ψάξτε βαθύτερα στο γεγονός ή το πώς έγινε το λάθος. Συζητήστε με το προσωπικό, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες της κράτησης, παρακολουθήστε ακόμα και το CCTV αν είναι απαραίτητο και τοποθετήστε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την κατάλληλη απάντηση και να λύσετε τυχόν απορίες.

2) Απαντήστε αμέσως

Πάντα να απαντάτε στον πελάτη σας. Ποτέ μην παραβλέπετε την αρνητική κριτική, καθώς μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος επίλυσης του προβλήματος και να ενθαρρύνετε τον επισκέπτη να ξαναεπισκεφθεί το ξενοδοχείο σας στο μέλλον. Στείλτε μια ειλικρινή συγνώμη και εξηγήστε γιατί μπορεί να συνέβη το πρόβλημα. Κρατήστε την απάντηση συνοπτική και αποφύγετε τη δημιουργία μιας τοξικής αλυσίδας αρνητικών απαντήσεων. Στη συνέχεια προσπαθήστε να διορθώσετε το λάθος σας ώστε οι μελλοντικοί επισκέπτες σας να είναι ευχαριστημένοι.

3) Απαντήστε προσωπικά

Αφού κοινοποιήσετε μια δημόσια απάντηση, καλέστε τον επισκέπτη να κάνετε μια συνομιλία εκτός σύνδεσης, είναι το πρώτο βήμα στην προσπάθεια ανασύστασης της σχέσης. Συμβουλευτείτε τους επισκέπτες για να αποφύγετε την επανάληψη του προβλήματος. Η μετάβαση εκτός σύνδεσης σας δίνει επίσης την ευκαιρία να προσφέρετε κάποιο είδος αποζημίωσης για την κακοτυχία σας. Το ύψος της αποζημίωσης πρέπει να εξαρτάται από τη σοβαρότητα της κριτικής. Αλλά πάντα να προτείνετε κάτι που επιτρέπει στο ξενοδοχείο σας να δείξει στον επισκέπτη τον τύπο υπηρεσίας που κανονικά προσφέρετε. Αυτό μπορεί να είναι δωρεάν δείπνο, υπηρεσία σπα ή ακόμα και δωρεάν διανυκτέρευση.

 

4) Επίλυση του θέματος και επανεξέταση των στόχων σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλύσει το ζήτημα, μιλήσετε με το προσωπικό και εφαρμόστε νέους κανόνες και οδηγίες εάν είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας. Καταγράψτε το περιστατικό στο σύστημα διαχείρισης πελατών, επιτρέποντας στο προσωπικό να ενημερώνεται για την επόμενη επίσκεψη του επισκέπτη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ σημαντικές. Πώς αλλιώς θα μάθετε πώς να βελτιώσετε το ξενοδοχείο σας εάν δεν λάβετε ποτέ εποικοδομητικό σχόλιο από τους πελάτες σας; Εκτιμήστε ό,τι έχετε μάθει, κερδίστε κάτι από την κριτική και προχωρήστε.

Επίσης, να θυμάστε ότι καμία επιχείρηση δεν είναι τέλεια. Όλοι κάνουμε λάθη και οι επισκέπτες το γνωρίζουν αυτό. Η ύπαρξη ενός συνδυασμού θετικών και αρνητικών κριτικών στις κοινωνικές σελίδες σας, δείχνει τη διαφάνεια και την αυθεντικότητα του ξενοδοχείου, κάτι που οι πελάτες εκτιμούν όταν το συναντήσουν.

Μια αποτελεσματική στρατηγική στα social media θα πρέπει πάντα να προσπαθεί να χτίζει σχέσεις με τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των καλών και των δύσκολων εποχών. Η ανταμοιβή; Κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους – και μια ακόμα επίσκεψή τους.

ΝΕΑ | Ιανουάριος 2020

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.