NEWSLETTER |

ΠΡΟΪΟΝΤΑ | Ιούλιος 2018

Η νέα έκδοση του AFRODITE καλύπτει όλες τις ανάγκες στο χώρο του Spa

Το Αfrodite είναι μια εξελιγμένη λύση λογισμικού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης καλύπτοντας όλες τις πτυχές διαχείρισης ενός spa. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οργανώσουν αποτελεσματικά τις διαδικασίες τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση όλων των λειτουργιών και των πόρων, προωθώντας ταυτόχρονα τη συνολική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η νέα έκδοση του Αfrodite έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρο του Spa, των κομμωτηρίων και των γυμναστηρίων. ‘Έχοντας ως σημείο αναφοράς την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, έγιναν προσθήκες στην οργάνωση – λειτουργία και άλλαξε εξ’ ολοκλήρου η τεχνολογική της πλατφόρμα με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο τομέα ομορφιάς και ευεξίας.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι η  νέα – web based εφαρμογή του afrodite – περιλαμβάνει όλα τα modules της προγενέστερης επιτυχημένης έκδοσης, καθώς και αρκετά καινούργια,. Ένα απ’ αυτά είναι η δυνατότητα «πολύ-εταιρικής» διαχείρισης (ΜultiCompany), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα καταμερισμού των branches ενός οργανισμού ή μιας εταιρείας προς καλύτερη διαχείριση μέσα από μία ιεραρχική δομή (οργανισμός – εταιρεία – κατάστημα – τμήμα εσόδων κλπ).

Θα πρέπει επίσης να εστιάσουμε στο γεγονός ότι πλέον το Afrodite συνοδεύεται από ένα Web Reporting Tool το οποίο έχει δυνατότητες για  δυναμικά Reports με Grids & Pivot Tables και δυνατότητα διαμόρφωσης της εμφάνισης της πληροφορίας από τον ίδιο τον χρήστη. Επίσης επιτρέπει την αποθήκευση της παραπάνω διαμόρφωσης όπως επιθυμεί ο Χρήστης. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα για δημιουργία Custom Reports που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για πληροφόρηση, Security, καθώς και κλήση των Reports αυτών από άλλες εφαρμογές για διαχείριση στοιχείων.

Το νέο Αfrodite είναι μια 3 tier εφαρμογή (Site, Application Server και Database). To interface της λειτουργεί μέσω Browser και επικοινωνεί με WebΑpi με τον Application Server. Η τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί, της παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Εγκαθίσταται σε ένα server και οποιοδήποτε Pc έχει Browser μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση της εφαρμογής.
  • Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη είτε εντός είτε εκτός δικτύου της εταιρείας ανάλογα με την εγκατάσταση που έχει γίνει.
  • Μέρος αυτής μπορεί να βγει στο Internet (πχ Online Booking, Online Shopping).
  • Υπάρχει η δυνατότητα για Cloud Hosting (είτε μέσω provider που επιλέγει ο πελάτης είτε μέσω Servers πού διαθέτει η Eurotel Hospitality σε συνεργασία με την Vodafone).
  • Η εφαρμογή είναι Responsive γεγονός που επιτρέπει να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή έχει Browser Pc, Tablet κλπ.
  • Το Online booking ή Online shopping μπορεί να γίνει από το κινητό του πελάτη χωρίς να χρειάζεται να έχει o πελάτης Mobile App.
  • Άλλες εφαρμογές όπως ένα Mobile App ή το Site της εταιρείας μπορούν κάνοντας κλήσεις μέσω WebApi κλήσεων που έχουμε δημιουργήσει στον afrodite Appilcation Server να κάνουν κινήσεις στο σύστημα, όπως ραντεβού ή αγορά προϊόντος ή υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ | Ιούλιος 2018

OPERA & SIMPHONY cloud: Απλά βήματα για βέλτιστη επιτυχία στο Cloud

Η Oracle είναι ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ως προς τις λύσεις cloud. Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τους πελάτες των Opera και Simphony Cloud Point of Sale, να εκμεταλλευτούν την τεχνογνωσία της Oracle και τελικά να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή επιτυχία και καινοτομία στο Cloud;

Η συμβουλευτική πείρα των ανθρώπων της ORACLE HOSPITALITY  είναι σε θέση να προσφέρει προτάσεις οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν και καθοδηγήσουν τους πελάτες ως προς τη χρήση του Cloud και τελικά την επιτυχία τους.

Αγκαλιάστε την υπηρεσία Cloud

Μάθετε  την  εν λόγω τεχνολογία και προσαρμοστείτε με αυτήν. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη σχέση του Cloud αφού θα κάνει πιο εύκολες τις διαδικασίες. Η  τυποποίηση και η απλούστευση θα εξασφαλίσουν αξία στην επιχείρησή σας. Η περιττή πολυπλοκότητα δεν προσθέτει αξία, προσθέτει κόστος. Το μοντέλο υπηρεσιών Coud, θα φέρει αξία στην επιχείρησής σας.

Υιοθέτηση βελτιωμένων πρακτικών

Οι εφαρμογές που παρέχονται στις υπηρεσίες cloud έχουν εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες – δουλεύοντας άμεσα με τους πελάτες στη βιομηχανία φιλοξενίας όσο και στον κλάδο τροφίμων και ποτών, οι βέλτιστες πρακτικές έχουν ενσωματωθεί σε αυτές τις λύσεις χάρη στις πολλαπλές επαναλήψεις. Έτσι οι πρακτικές αυτές, ανταποκρίνονται ειδικά στις ανάγκες της βιομηχανίας και να βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών. Αξιοποιήστε τις βέλτιστες πρακτικές του Opera Cloud και του Simphony Cloud για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία του πελάτη είναι βελτιστοποιημένη.

Αξιολογήστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Η μετάβαση από τις λύσεις on premise, σε υπηρεσία λύσεων Cloud, είναι μια μεταβατική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαδικασίες αλλαγών και κατ’ επέκταση, υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν αλλαγές στην δομή της επιχείρησης ώστε να αξιοποιηθεί πιο σωστά η νέα επιχειρηματική διαδικασία.

Μελλοντικός σχεδιασμός

Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει η αίσθηση στον επιχειρηματία ότι η μετάβαση στο σύννεφο είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και όχι ένα διαρκές ταξίδι. Η επιτυχία της επένδυσης της ιδιοκτησίας στο Cloud, έχει να κάνει με τη συνεχή σύνδεση με τον πάροχο υπηρεσιών τους.

   

NEA | Ιούλιος 2018

Forbes: Η ASSA ABLOY  στις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως

Η ASSA ABLOY συμπεριλαμβάνεται και πάλι στη λίστα των πιο καινοτόμων εταιρειών του Forbes. Η κατάταξη του 2018 περιλαμβάνει την εταιρεία μεταξύ των 100 κορυφαίων επιχειρήσεων στον κόσμο.

Με αιχμή του δόρατος τηνASSA ABLOY Global Solutions (πρώην VingCard – Elsafe), η οποία έχει διαθέσει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 7.000.000 δωμάτια ξενοδοχείων, η ASSA ABLOY καταφέρνει για τέταρτη φορά να βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας της λίστας Forbes – αντανακλώντας τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία αύξησε τις επενδύσεις της στην καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε επιτύχει τόσο με την καινοτομία μας», λέει ο Nico Delvaux, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ASSA ABLOY. «Η ένταξη στον κατάλογο Forbes αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η κουλτούρα που βασίζεται στην καινοτομία και στην τεχνολογία αποδίδει

Η κατάταξη αυτή αντικατοπτρίζει επίσης τις αυξημένες προσπάθειες της ASSA ABLOY στην καινοτομία προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ψηφιακής και κινητής κοινωνίας για έξυπνες, συνδεδεμένες και δικτυωμένες λύσεις ανοίγματος πόρτας.

NEA | Ιούλιος 2018

Eurotel Hospitality: Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις

Η Εurotel Hospitality, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει μεταφερθεί σε νέες πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Η νέα μας διεύθυνση είναι: Βελεστίνου 11, 14122, Νέο Ηράκλειο 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν (τηλ. 210-65 95 000).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα επισκεφθείτε το www.eurotel.gr

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.