NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Ιούλιος 2019

AFRODITE: Νέα έκδοση, νέο λογότυπο, νέες προοπτικές για μια σύγχρονη επιχείρηση

Το Afrodite είναι μια εξελιγμένη λύση λογισμικού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης καλύπτοντας όλες τις πτυχές διαχείρισης ενός spa. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οργανώσουν αποτελεσματικά τις διαδικασίες τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση όλων των λειτουργιών και των πόρων, προωθώντας ταυτόχρονα τη συνολική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η νέα έκδοση του Afrodite έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρο του Spa, των κομμωτηρίων και των γυμναστηρίων. ‘Έχοντας ως σημείο αναφοράς την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, έγιναν προσθήκες στην οργάνωση – λειτουργία και άλλαξε εξ’ ολοκλήρου η τεχνολογική της πλατφόρμα με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο τομέα ομορφιάς και ευεξίας.

Το νέο Afrodite είναι μια web-based εφαρμογή και με την τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί, παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Εγκαθίσταται σε ένα server και οποιοδήποτε Pc έχει Browser μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση της εφαρμογής.
  • Η λειτουργία multi property, επιτρέπει σε μια επιχείρηση να διαχειρίζεται πολλαπλά spa, fitness centers, beauty salons, μέσω μιας κοινής βάσης παρέχοντας ενιαία στατιστικά και κοινό πελατολόγιο.
  • Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη είτε εντός είτε εκτός δικτύου της εταιρείας ανάλογα με την εγκατάσταση που έχει γίνει.
  • Υπάρχει η δυνατότητα για Cloud Hosting (είτε μέσω provider που επιλέγει ο πελάτης είτε μέσω Servers πού διαθέτει η Eurotel Hospitality).
  • Η εφαρμογή είναι Responsive γεγονός που επιτρέπει να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή έχει Browser Pc, Tablet κλπ.
  • Σύνδεση με οποιοδήποτε Mobile App ή την ιστοσελίδα της επιχείρησης για το κλείσιμο ραντεβού, την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Πλήρης διαχείριση  αποθήκης, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα περιποίησης και λιανικής, τις αγορές και τους προμηθευτές

   

ΘΕΜΑ | Ιούλιος 2019

Αξιοποιήστε τα “εργαλεία” της Φιλοξενίας και αναβαθμίστε την εμπειρία των πελατών σας

Η σωστή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση του εστιατορίου του ξενοδοχείου και να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας. Κάντε το πρώτο βήμα και μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις γευστικές εμπειρίες και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα.

Ανακαλύψτε πώς οι ξενοδόχοι παγκοσμίως, αξιοποιούν το point-of-sales Simphony Cloud, τα Oracle MICROS Tablets, καθώς και τα Compact Workstations, για να δημιουργήσουν πρόσθετα έσοδα από τα ξενοδοχεία και να προσφέρουν εξαιρετικό δείπνο για τους πελάτες τους.

   

ΘΕΜΑ | Ιούλιος  2019

Η εξέλιξη των υπηρεσιών μέσω των smartphones και η αύξηση των “silent travelers”

Η αύξηση της δημοτικότητας των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας συμπίπτει με την αυξανόμενη παρουσία των “σιωπηλών ταξιδιωτών”, μίας κατηγορίας επισκεπτών, γνωστής στα ξενοδοχεία,  για την απροθυμία τους να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε “συνεργασία” ή “αλληλεπίδραση” σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους.

Μπορεί να αναρωτηθείτε, τι ακριβώς είναι ένας «σιωπηλός ταξιδιώτης». Κι όμως αποτελούν μια μεγάλη αριθμητικά κατηγορία πελατών, κοινή σε όλους μας. Είναι αυτοί που ουσιαστικά πραγματοποιούν booking online για ταξίδια, κάνουν check-in για την πτήση τους χρησιμοποιώντας κινητή συσκευή, παρακάμπτουν το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων και  κατευθύνονται απευθείας προς το αυτοκίνητο που έχουν νοικιάσει Online και τελικά καταλήγουν στο ξενοδοχείο όπου τις περισσότερες φορές έχουν ήδη κάνει online check-in και δεν περνάνε καν από τη ρεσεψιόν.  Βασικά, εξαρτώνται σπάνια από την ανθρώπινη παρέμβαση στα  ταξίδια του και στη διαμονή τους.

Οι silent travelers, δεν μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη διαμονή τους και κυρίως δε μοιράζονται τις δυσαρέσκειες τους – με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως είναι το να κάνουν παράπονα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή άμεσα από το τηλέφωνο ή το πιο ουσιαστικό, μέσα από μια ζωντανή επικοινωνία με τους αρμόδιους του ξενοδοχείου. Οι “αθόρυβοι” αυτοί πελάτες μεταβαίνουν στα social media για να δημοσιεύσουν ή να “τιτιβίσουν” και να ανεβάσουν φωτογραφίες από την ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Είναι όμως δυνατόν οι ξενοδόχοι να “προσεγγίσουν” αυτήν την κατηγορία, να μάθουν τα αρνητικά τους συναισθήματα από τη διαμονή τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις δικές τους έξυπνες συσκευές, όπως για παράδειγμα ως κλειδί δωματίου κ.α., οι ξενοδόχοι είναι σε θέση να παρέχουν μια ελκυστική υπηρεσία, που επιτρέπει σε αυτήν την ισχυρή ομάδα να αλληλεπιδρά με το ξενοδόχειο, ακόμη και πριν φτάσουν στο χώρο.

Η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας άλλωστε, συνεχίζει να αναμορφώνει ολόκληρες βιομηχανίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει πλέον, παρέχοντας στους χρήστες βελτιωμένη ευκολία και δυνατότητα προσαρμογής των εμπειριών τους. Ο κλάδος της Φιλοξενίας σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι silent travelers, μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου από το smartphone, πραγματοποιώντας check-in ή check-out, συμμετέχουν σε διαδικασίες του ξενοδοχείου χωρίς να χρειάζονται κάποιον, να διαχειρίζονται το δωμάτιο τους, χωρίς να περάσουν από τη reception για το κλειδί. Η Assa Abloy global solutions, μέσω των ασύρματων λύσεων και κυρίως μέσω του Mobile Access, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές. Αυτό μπορεί να αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας για ένα ξενοδοχείο σε σχέση με αυτήν την ιδιαίτερη κατηγορία των επισκεπτών. Να έχουν ότι απαιτούν όπως προαναφέραμε, κάτω από τους δικούς τους όρους. Σημαντικό είναι να μπορεί το ξενοδοχείο να τους προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

   

 ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ EΜΑΣ | Ιούλιος  2019

“Πρωτοπόρος σε καινοτομίες μέσα από την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων”

Μια νέα ενότητα εγκαινιάζεται μέσα από τις στήλες του newsletter της Eurotel Hospitality. Ουσιαστικά πρόκειται για μία σειρά μίνι συνεντεύξεων από πελάτες – συνεργάτες μας. Τι είπαν για τη συνεργασία που έχουμε, πως ξεκίνησε και πως προσβλέπουν στη συνεργασία αυτή προς όφελος των ξενοδοχείων τους;

Στην παρθενική παρουσίαση, την τιμή μας κάνει ο κύριος Πάνος Αλμυράντης, general manager του DAIOS COVE Luxury Resort & Villas ο οποίος μέσα από μικρές, απλές, αλλά ουσιαστικές απαντήσεις, μας εξήγησε πως βλέπει επικοδομητικά την τρέχουσα συνεργασία με την Eurotel Hospitality.

Ποια ήταν η λύση που αναζητούσατε για την μηχανογράφηση του ξενοδοχείου σας; Ποια τα οφέλη που αποκομίσατε από την συνεργασία μαζί μας;

Ήρθαμε σε επαφή με την Eurotel Hospitality πριν το άνοιγμα του ξενοδοχείου μας το 2010, έχοντας γνώση της εμπειρίας του ανθρωπίνου δυναμικού της αλλά και της πληθώρας των μηχανογραφημένων λύσεων που διαθέτουν σε διαφορετικούς τομείς και κατηγορίες.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που θα συστήνατε την Eurotel Hospitality;

Είναι πρωτοπόρος σε καινοτομίες μέσα από την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και εκτιμώ ότι μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της επενδύει με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι υπηρεσίες της.

Υπάρχει κάτι που σας εξέπληξε θετικά από την αρχή της συνεργασίας μας; Αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Ενώ κάθε χρόνο που περνάει ο ξενοδοχειακός τομέας είναι ολοένα και πιο εξαρτώμενος από την τεχνολογία, δεν επενδύει στον βαθμό που θα έπρεπε περισσότερο λόγω «τεχνολογικού φόβου».  Οι άνθρωποι της Eurotel το έχουν καταλάβει αυτό και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, το ότι βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις λειτουργώντας ως αρωγοί  μας.

Ποιο είναι το σημαντικότερο επίτευγμα το οποίο έχει καταφέρει η εταιρεία σας μέσα από την συνεργασία με την Eurotel;

Μπορούμε να σχεδιάζουμε το μέλλον χωρίς καθυστερήσεις, καθώς μέσω της άμεσης και πλούσιας πληροφόρησης που λαμβάνουμε από την Eurotel σε νέες τάσεις, προγράμματα και καινοτόμες λύσεις, μας δίνεται η δυνατότητα να παίρνουμε σωστές και ορθολογικές αποφάσεις, που απαιτούνται για την επίτευξη των ολοένα και περισσότερων νέων αναγκών μας.

 Τί ήταν αυτό που έκανε την Eurotel και τα προϊόντα της να ξεχωρίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά;

Στις προκαταρκτικές συζητήσεις με την Eurotel καταλάβαμε ότι το όραμά τους είναι να παρέχουν σε κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος της, τη δυνατότητα να διευκολύνει και να βελτιώνει τις διαδικασίες της, έχοντας ως εταιρική τους πεποίθηση να προσδιορίσουν την ανάπτυξή τους, με το ενδιαφέρον και την ανάπτυξη των πελατών τους. Επομένως πλήρη ταύτιση με τις δικές μας θέσεις, άρα εμπιστοσύνη.

Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζατε πριν την έναρξη της συνεργασίας μαζί μας;

Περισσότερο αβεβαιότητα θα έλεγα καθώς ως νέο ξενοδοχείο είχαμε το δημιουργικό άγχος του να επιλέξουμε την σωστή εταιρεία.

Παρακαλούμε περιγράψτε σε 1-2 γραμμές την εμπειρία σας από τις υπηρεσίες υποστήριξης / υλοποίησης της Eurotel.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα νέα εργαλεία που ανέπτυξαν για εμάς, ώστε να βελτιώσουμε τον τρόπο παρακολούθησης των στατιστικών μας, συμβάλλοντας στην λήψη σωστότερων αποφάσεων  διαχείρισης των τιμών και πωλήσεών μας.

ΝΕΑ | Ιούλιος  2019

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.