NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Μάρτιος 2020

 

Η

Ο ό

   

ΝΕΑ | Μάρτιος 2020

 

L

Είνα

   

ΝΕΑ | Μάρτιος 2020

 

Le

O

ΘΕΜΑ | Μάρτιος 2020

 

Δε χρειάζεται να είσαι το Hilton για να προσφέρεις Mobile Access στον επισκέπτη

Ως ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεχνολογία αιχμής – όπως τοψηφιακό checkin –  που χρησιμοποιούν οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων , σωστά;

Λάθος! 

Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν παραδοσιακά επενδύσει μεγάλα ποσά σε νέες τεχνολογίες που ήταν τελικά υπερβολικά δαπανηρές ή περίπλοκες για τα μικρά ή ανεξάρτητα ξενοδοχεία ως προς την εφαρμογή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρόγραμμα ψηφιακού check-in του Hilton. Χρειάστηκε χρόνια για να αναπτυχθεί και απαιτούσε την ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών για mobile εφαρμογές, πέραν του γεγονότος ότι ήταν μια καινοτόμος αλλά δαπανηρή επένδυση.

image description

Αντίθετα, σήμερα η τάση στρέφεται σε καινοτόμες εταιρείες όπως η ASSA ABLOY Global Solutions, οι οποίες επιτρέπουν στα ξενοδοχεία όλων των μεγεθών να ενσωματώσουν τεχνολογίες του 21ου αιώνα που προηγουμένως δεν ήταν εφικτές. Αξιοποιώντας τους σωστούς συνεργάτες τεχνολογίας, ανεξάρτητα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους έκδοση ψηφιακού check-in και να νιώσουν σαν το “Hilton” χωρίς υψηλές δαπάνες.

Γιατί η είσοδος χωρίς κλειδί είναι σημαντική;

Εάν αισθάνεστε ότι το smartphone σας αποτελεί προέκταση του χεριού σας, δεν είστε οι μόνοι. Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν smartphones για τα πάντα, από ψώνια μέχρι τραπεζικές συναλλαγές. Ακόμη και όταν ταξιδεύετε, ένα smartphone είναι η συσκευή go-to όχι μόνο για τη φωτογραφία και τα κοινωνικά μέσα, αλλά ακόμη και για την επιβίβαση σε αεροπλάνο.

Οι επισκέπτες έχουν ήδη τα τηλέφωνά τους στα χέρια τους όταν φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο – η είσοδος χωρίς κλειδί είναι η καλύτερη επιλογή για τον πελάτη αλλά και για τα ξενοδοχεία που επιδιώκουν να ενσωματώσουν την mobile τεχνολογία στις καθημερινές τους λειτουργίες.

Αλλά η ιδέα του ψηφιακού check-in δεν μεταφράζεται για τον ξενοδόχο απλά σε ευκολία και ασφάλια, στην πραγματικότητα οδηγεί σε μια μέση αύξηση 7% στις βαθμολογίες ικανοποίησης των φιλοξενούμενων! Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι στατιστικά οι βαθμολογίες ικανοποίησης των πελατών μειώνονται κατά 50% όταν υπάρχει έστω και 5λεπτη αναμονή στη reception κατά το check-in, το ποσοστό ικανοποίησης αυξάνεται κατά σχεδόν 60%.

Η είσοδος χωρίς κλειδί επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακάμπτουν τη γραμμή, να κάνουν check-in ψηφιακά και να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πριν από χρόνια, αυτός ο τύπος τεχνολογίας θα ήταν προσβάσιμος στις μεγάλες αλυσίδες όπως το Hilton.

Καθώς η είσοδος χωρίς κλειδί γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, οι ταξιδιώτες αναζητούν επί τούτου, ξενοδοχεία που προσφέρουν το αυτό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Φαίνεται λοιπόν, ότι όταν ο ταξιδιώτης έχει δοκιμάσει την είσοδο του χωρίς κλειδί, δεν θέλει να επιστρέψει στις παλιές μέρες της αναμονής για να λάβει μια κάρτα – κλειδί και αυτή είναι η τεχνολογία που εταιρείες όπως η ASSA ABLOY Global Solutions – με το mobile access – μπορούν να προσφέρουν!

Η ASSA ABLOY Global Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παρέχουν ψηφιακές λύσεις check-in για ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, από μικρά ανεξάρτητα ξενοδοχεία έως μεγάλα brand όπως το Hilton. Αν αναλογιστούμε ότι το Hilton έχει πολυάριθμο προσωπικό, τα ανεξάρτητα μικρότερα ξενοδοχεία που υιοθετούν νέα τεχνολογία mobile access, μπορεί να διαπιστώσουν ότι το προσωπικό τους θα έχει περισσότερο χρόνο για να αφιερώσει την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης των επισκεπτών με μια πιο εξορθολογισμένη διαδικασία check-in και check-out.

   

ΝΕΑ | Φεβρουάριος 2020

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.