NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Μαρτιος 2019

Oracle MICROS Compact Workstation 310: Συμπαγές, ευέλικτο και ανθεκτικό

Τα Oracle MICROS Compact Workstation 310 series είναι ανθεκτικές  συσκευές Point of Sale (POS). Ο διαστάσεις των 10 ιντσών επιτρέπουν μεγαλύτερη ευχρηστία, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους προσφέρουν βελτιωμένες λειτουργίες και υψηλές επιδόσεις. Απότελούν ιδανική λύση για τα προγράμματα Simphony και RES 3700.

 

 

Τα Oracle MICROS Compact Workstation 310 series είναι ανθεκτικά POS (Point of Sale). Πρόκειται για συσκευές οι οποίες είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση στην αγορά της Φιλοξενίας. Μια τέλεια επιλογή all-in-one, μικρών διαστάσεων με οθόνη 10 ιντσών.

Η σειρά 310 διαθέτει αντάξια των σημερινών απαιτήσεων, χαρακτηριστικά, όπως η ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης δικτύου LAN, ο αναγνώστης μαγνητικών καρτών, ενώ δίνει δυνατότητα για προσωποποίηση της οθόνης για κάθε πελάτη. Επίσης, ενσωματώνει Wi-Fi, μπαταρία μακράς διάρκειας, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς 310.

Το Oracle MICROS Compact Workstation 310 προσφέρει αυξημένη αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα, βελτιωμένες λειτουργίες, ενώ θα πρέπει να τονισθεί επίσης ότι πρόκειται για συσκευές οι οποίες είναι πολύ ανθεκτικές στην πράξη, κατά τη διάρκεια δηλαδή της εργασίας σε ένα χώρο εστίασης, όπου οι συνθήκες είναι πολλές φορές αντίξοες για αντίστοιχα μηχανήματα. Αυτό το χαρακτηριστικό μεταφράζεται σε ανθεκτικότητα από τυχόν χτυπήματα, ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες (καλοκαίρι εξωτερικοί χώροι, κουζίνα, κλπ), αλλά και αντίσταση στο νερό.

Τι θα κερδίσω ως ιδιοκτησία ενός χώρου εστίασης και φιλοξενίας, τι μου προσφέρει στην ουσία το Oracle MICROS Compact Workstation 310;

  • Ευκολία ρυθμίσεων
  • Εύκολη ενεργοποίηση
  • Υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές Oracle Point Of Sale
  • Εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών στον ίδιο χώρο
  • Αύξηση της απόδοσης πωλήσεων
  • Επιτάχυνση ταχύτητας στο σέρβις
  • Μείωση σε ουρές και χρόνους αναμονής

   

ΘΕΜΑ | Μάρτιος 2019

VingCard Signature: Κομψή και μοντέρνα, η ιδανική κλειδαριά για κάθε ξενοδοχείο

Με δεδομένο ότι η τεχνολογία συμβαδίζει απόλυτα με το χώρο της φιλοξενίας, ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις, τόσο τεχνολογικά όσο και από πλευράς ασφάλειας. Η ασφάλεια σε ένα δωμάτιο ισούται σε μεγάλο βαθμό με την πόρτα και ειδικότερα με την κλειδαριά της.

Είναι πολύ σημαντικό για τον επισκέπτη να αισθάνεται ασφαλής γι αυτόν και τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ παράλληλα, η κλειδαριά να του προσφέρει την αίσθηση του μοντέρνου. RFID, έξυπνη, έτοιμη να προσφέρει τις ψηφιακές της υπηρεσίες όπως το mobile access, η κλειδαριά δίνει μια διαφορετική εικόνα στον πελάτη.

Οι VingCard Signature είναι συμβατές με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και κλασικές  ταυτόχρονα, διακριτικές και διαχρονικές στο σχεδιασμό. Παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε λαβές και χρωματισμούς. Πέραν του wireless RF, μπορούν να συνδεθούν και μέσω καλωδίου PoE Ethernet.

   

ΝΕΑ | Μάρτιος 2019

H ASSA ABLOY γιορτάζει τα 40 χρόνια από τη δημιουργία των πρώτων Elsafe

Το 1979, η ASSA ABLOY Global Solutions ξεκίνησε την πώληση χρηματοκιβωτίων ασφαλείας για τα δωμάτια, με σκοπό να βοηθήσει τους ξενοδόχους και αυτοί με τη σειρά τους, να δίνουν στους επισκέπτες το αίσθημα της ηρεμίας και της ασφάλειας  κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Από τότε, η ASSA ABLOY Global Solutions έχει καταστεί ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια ξενοδοχείων! Η εταιρεία, για να γιορτάσει την 40ή επέτειο της σειράς των χρηματοκιβωτίων Elsafe, δημιούργησε περιορισμένη σειρά την οποία την ονόμασε – λόγω των αποχρώσεων – Blue.

   

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.