NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Νοέμβριος 2019

ΣOUL TAILORΣ: Η νέα εταιρεία του Ομίλου Eurotel έχει… wellness attitude!

O Όμιλος εταιριών Eurotel, ηγέτης τεχνολογίας στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο του ομίλου στον τομέα της ευεξίας με την εταιρεία ΣOUL TAILORΣ η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη wellness concepts, στην διαχείριση χώρων ευεξίας εντός και εκτός ξενοδοχείων και στην εισαγωγή της τεχνολογίας στον τομέα της ευεξίας.

Η λέξη soul, » ψυχή » στα ελληνικά, ουσιαστικά αντικατοπτρίζει  τις πνευματικές ικανότητες ενός ζωντανού όντος: Τη λογική, το χαρακτήρα, το συναίσθημα, τη συνείδηση, τη μνήμη, την αντίληψη, τη σκέψη. Η λέξη Tailor, παραπέμπει στο πρόσωπο που δημιουργεί, επισκευάζει ή αλλάζει επαγγελματικά το ρουχισμό σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες κάθε ανθρώπου. Το εμπορικό σήμα ΣOUL TAILORΣ, γεννήθηκε από την πίστη ότι εμείς ως άνθρωποι, έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε και να λειτουργούμε καλά ως σύνολο για να έχουμε μια ισορροπημένη ζωή μέσα από εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες εμπειρίες. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Προσαρμόζουμε τις προτάσεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας του πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο Πλάτωνας, ο αρχαίος φιλόσοφος, πίστευε ότι κάθε μέρος του ανθρώπινου σώματος πρέπει να συμβάλλει εξίσου έτσι ώστε το σύνολο να λειτουργεί καλά.

Η ΣOUL TAILORΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να αναπτύξει μοντέλα ευεξίας παγκόσμιας κλάσης και να παρουσιάσει την επόμενη γενιά των υβριδικών μοντέλων ευεξίας.

Η ΣOUL TAILORΣ είναι σε θέση να προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ευεξίας – Integrated Wellness Services:

 • Concept & Brand Development
 • Market Research & Feasibility
 • Project Development & Planning
 • Pre-opening Services & Training
 • Operational Management – Consulting

“Aποστολή μας είναι να αναπτύξουμε βιώσιμα, καινοτόμα και ολοκληρωμένα μοντέλα λειτουργίας χώρων ευεξίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε έργου και των συνεργατών μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μόνο σύμβουλοι, αλλά και εταίροι στην ανάπτυξη χώρων ευεξίας, αναζητώντας νέες αγορές και ευκαιρίες”, τονίζει ο κύριος Σταύρος Μαυρίδης, General Manager της ΣOUL TAILORΣ και συνεχίζει δίνοντας το στίγμα του οράματος που έχει η νέα εταιρεία σε συνδυασμό με τις δυνατότητες συνεργασίας: “Αναπτύσσουμε τα επόμενα υβριδικά μοντέλα ευεξίας για ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, ιαματικά κέντρα, επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ενσωματώνοντας όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την βιομηχανία της ευεξίας μέσω στρατηγικών συνεργειών”.

Email: smavridis@soultailors.gr, Tel: 2106595009

ΝΕΑ | Νοέμβριος 2019

Όμιλος Eurotel: Λαμπερή παρουσία στη διεθνή έκθεση Xenia 2019

Για άλλη μία χρονιά ο Όμιλος Eurotel έδωσε το παρόν, με εντυπωσιακό τρόπο, στη διεθνή έκθεση Xenia 2019. Ένα πρωτοποριακού σχεδιασμού stand, συνδύαζε  τα παραδοσιακά νησιώτικα χρώματα, με την τεχνολογική υφή της εταιρείας, άφηνοντας εντυπωσιασμένους τους επισκέπτες.

Η έκθεση

Eντυπωσιακές συμμετοχές κορυφαίων εταιρειών του κλάδου της Φιλοξενίας, στοχευμένα workshops από σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής ζωής και πλήθος κόσμου, που επί τρεις μέρες έδειξε αμείωτο ενδιαφέρον, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη φετινή έκθεση. Οι χιλιάδες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο είχαν την ευκαιρία να δουν, μετά από μία μεγάλη, κουραστική αλλά και επικοδομητική σεζόν, τι θα μπορούσαν να κάνουν για να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους επιχειρήσεις.

Eurotel: Φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες προτάσεις  

Ο Όμιλος Eurotel είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις τρεις μέρες διάρκειας της έκθεσης. Πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο για το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε σχεδιαστεί για να κεντρίσει τα βλέμματα, αλλά κυρίως για τις νέες λύσεις σε όλα τα τεχνολογικά επίπεδα.

Οι πρωταγωνιστές στο χώρο της Φιλοξενίας και Εστίασης, Oracle Hospitality και  ASSA ABLOY Global Solutions, βρέθηκαν και φέτος στο κεντρικό τεχνολογικό καμβά της Xenia, αντιπροσωπευόμενοι από την Eurotel Hospitality.

Κεντρικό ρόλο είχε επίσης, η LeaderIT, το μέλος του ομίλου Eurotel, όπου εδώ και έναν χρόνο έχει μπει δυναμικά στην αγορά με βασική της προτεραιότητα την προμήθεια hardware κι την παροχή υπηρεσιών σε IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Τα φλας όμως φέτος, ήταν λογικό, να αστράψουν περισσότερο για το νέο μέλος του Όμίλου, την εταιρεία ΣOUL TAILORΣ η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του wellness. Η ΣOUL TAILORΣ, δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τον  αυθεντικό χαρακτήρα της ευεξίας, μετατρέποντας τον χώρο του επιχειρηματία, σε έναν αναζωγονητικό χώρο κατάλληλο για ευεξία παγκόσμιας κλάσης και παράλληλα να παρουσιάσει την επόμενη γενιά υβριδικών wellness projects, παντρεύοντας όλες τις βασικές ειδικότητες που σχετίζονται με το αντικείμενο.

Ακολουθεί επιπλέον φωτογραφικό υλικό από την Xenia 2019:

ΘΕΜΑ| Νοέμβριος 2019

Η βιομηχανία της Φιλοξενίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ. Είστε έτοιμοι για το μέλλον;

Είναι επίσημο: το μέλλον μας προσεγγίζει όλο και πιο γρήγορα. Η βιομηχανία της Φιλοξενίας αλλάζει γρηγορότερα από ποτέ και αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συμβαδίσει με όλες τις υπάρχουσες τάσεις των ξενοδοχείων. Αν δεν είναι μία επιχείρηση έτοιμη για το μέλλον, τότε σύντομα μπορεί να είναι παρελθόν!

Το πολύ έγκυρο HotelTechReport αφιέρωσε πολλες ώρες μελέτης πάνω σε αυτό το θέμα, καταλήγοντας σε ορισμένες βασικές κατηγορίες που αφορούν τα ξενοδοχεία, κατηγορίες οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν και παράλληλα να επηρεάσουν ολόκληρη την παγκόσμια αγορά. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καινοτόμοι σχεδιασμοί ξενοδοχείων, εναλλακτική διαμονή, κ.α. είναι μερικές από τις κατηγορίες. Θα ήταν αδύνατον φυσικά να τις δούμε όλες μαζί αναλυτικά, όμως θα επιλέξουμε ίσως την πιο ουσιαστική για τον επισκέπτη και κατ’ επέκταση για τον ξενοδόχο. Το δωμάτιο! Ποια είναι λοιπόν  η τάση του μέλλοντος;

Το “έξυπνο δωμάτιο”

Το Internet of Things  εξαπλώνεται όχι μόνο σε σπίτια, αλλά και σε δωμάτια ξενοδοχείων. Από την πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming, έως το πάτημα ενός πλήκτρου στο smartphone σας, οι βασικές παροχές σε ένα δωμάτιο γίνονται όλο και πιο ψηφιακές. Οι επισκέπτες επιθυμούν υπηρεσίες reception online ή χειριστήρια θερμοκρασίας με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και φωνητικά ενεργοποιημένα χειριστήρια, καθώς και αυτόματες σημάνσεις ασφάλειας. Αυτές οι τάσεις μπορεί να ακούγονται φουτουριστικές τώρα, αλλά σε λίγα χρόνια, οι επισκέπτες θα τα περιμένουν. Πολλές από αυτές τις καινοτομίες απαιτούν μόνο ελάχιστες αλλαγές σε ένα σύγχρονο δωμάτιο.

 1. Το δικό σας streaming: Φορητές συσκευές streaming επιτρέπουν στους επισκέπτες να έχουν τις δικές τους ταινίες ή εκπομπές στις βαλίτσες τους, αλλά μπορούν να τις παρακολουθήσουν μόνο αν η τηλεόραση του δωματίου διαθέτει θύρα USB.
 2. Φόρτιση ασύρματης συσκευής: Τα καλώδια είναι «last year»… Ασύρματη φόρτιση σε μια συσκευή, όπως ένα smartphone ή ακουστικά. Τα ξενοδοχεία μπορούν να έχουν παροχή ασύρματης χρέωσης στα δωμάτια.
 3. tablet based control: Oι επισκέπτες επιθυμούν να δουν ώρες εστιατορίου, μενού υπηρεσιών δωματίου, υπηρεσίες spa και συστάσεις  της γύρω περιοχής, σε ένα tablet που μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική, να ελέγχει τα φώτα και τη θερμοκρασία του δωματίου.
 4. Τεχνολογία ηχομόνωσης: Το νέο πρότυπο των ηχομονωτικών παραθύρων χρησιμοποιεί ακουστική τεχνολογία για την ελαχιστοποίηση του θορύβου από την κυκλοφορία, τα αεροπλάνα ή τη δυνατή μουσική, πράγμα που σημαίνει ότι τα παράπονα από θόρυβο μπορεί να φύγουν για πάντα.
 5. Έλεγχοι που ενεργοποιούνται με φωνή: Και χειριστείτε τα αιτήματα που αφορούν στο ξενοδοχείο. Τα φωνητικά συστήματα επιτρέπουν στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για να ζητήσουν υπηρεσίες.
 6. Smart καθρέφτες: Αυτή η υψηλής τεχνολογίας ανέσεις συνδυάζει μια οθόνη τηλεόρασης και ένα καθρέφτη guest room. Κατά το ξύρισμα ή το βούρτσισμα των δοντιών, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις, να ελέγξουν τον καιρό ή να ζητήσουν τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες μέσω μιας λειτουργίας θυρωρού.
 7. Είσοδος χωρίς κλειδί: Ένας κωδικός πληκτρολογίου, μια ψηφιακή έκδοση ενός πλήκτρου χώρου ή μια εφαρμογή σε ένα smartphone εξαλείφει την ανάγκη για φυσικά κλειδιά χώρου και εξομαλύνει τη διαδικασία του check-in. Η ASSA ABLOY Global Solutions είναι η βραβευμένη εταιρεία ως προς το mobile access.
 8. Συνομιλία μέσω βίντεο Concierge: Με μια γρήγορη σάρωση ενός κώδικα QR, τα συστήματα επικοινωνίας, επιτρέπουν στους επισκέπτες να μιλούν, να κάνουν κείμενο ή να συνομιλούν μέσω βίντεο με το προσωπικό του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο.
 9. Έξυπνα χειριστήρια: Ψηφιακά χειριστήρια θερμοκρασίας, φωτισμού και ενέργειας, όπως για παράδειγμα οι έξυπνες συσκευές της Enkoa, με το πάτημα ενός κουμπιού.
 10. Έξυπνες τηλεοράσεις: Πολλοί επισκέπτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους εκπομπή Netflix αντί για καλώδιο και μια έξυπνη τηλεόραση – είτε με ενσωματωμένη σύνδεση στο Internet είτε με ένα πρόσθετο όπως το Apple TV  – επιτρέπει στους θεατές να επιλέγουν την αγαπημένη υπηρεσία streaming κατάλογο εφαρμογών.
   

ΝΕΑ | Νοέμβριος 2019

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.