NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Οκτώβριος 2018

Xenia 2018: H Eurotel Hospitality με νέο αέρα φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα!

H Xenia 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Η Eurotel Hospitality θα έχει για μία ακόμη χρονιά κεντρικό ρόλο στην έκθεση, έτοιμη να προσφέρει σε συνεργάτες και ενδιαφερόμενους, όλες τις ανανεωμένες προτάσεις και λύσεις της για το  χώρο της Φιλοξενίας, αλλά και της Εστίασης από το Περίπτερο Β36 του HALL 3.

Με ανανεωμένο εταιρικό site, αλλά κυρίως με ανανεωμένες ιδέες και λύσεις, η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της παγκοσμίου εμβέλειας Oracle Hospitality (πρώην Micros-Fidelio), καθώς και της ASSA ABLOY Global Solutions (πρώην Vingcard-Elsafe), μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ασφάλειας ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία εκτός όλων των άλλων προτάσεων, να γνωρίσουν το νέο Afrodite Spa. Το δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης Spa, κομμωτηρίων και γυμναστηρίων, με τη νέα του έκδοση, έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Επίσης, θα γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν περισσότερα για τις φορητές λύσεις του μέλλοντος, όπως είναι το  Assa Abloy Solutions Mobile Access, αλλά και το Oracle Hospitality Hotel Mobile.

Ποια είναι η Xenia:
Η Xenia, μια premium και 100
% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Δείτε στην Κάτοψη της Έκθεσης το Stand B36 – Hall 3

ΠΡΟΪΟΝΤΑ | Οκτώβριος 2018

Υπηρεσίες και λύσεις για επιτυχημένα conferences και catering

Ένα σημαντικό κεφάλαιο δραστηριότητας μίας ξενοδοχειακής μονάδας, είναι τα συνέδρια και οι εταιρικές – και όχι μόνο – εκδηλώσεις.

Ένα conference έχει υψηλές απαιτήσεις εξυπηρέτησης, μεγάλου αριθμού ατόμων και διαδικασιών, σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι διαδικασίες αυτές είναι πολυδιάστατες και απαιτούν αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τη δυναμική της ιδιοκτησίας θα προσφέρουν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για όλες τις πλευρές.

Η Eurotel Hospitality, προσφέρει αυτό ακριβώς! Προσφέρει δηλαδή τα εργαλεία αυτά που θα δώσουν λύσεις, απλοποιώντας τις διαδικασίες, σε όλα τα τμήματα που λαμβάνουν μέρος, από το σχεδιασμό και την τροφοδοσία έως και την παραγωγή.

Suite 8 Property Conference & Catering

Το Oracle Hospitality Suite 8 Property Conference & Catering διαχειρίζεται δεξιώσεις και συνέδρια σε όλα τους τα στάδια, από την αρχική διερεύνηση έως την τελική χρέωση. Αποτελεί ιδανική λύση και για συνεδριακά κέντρα.

Πλήρως ενοποιημένη εφαρμογή για την απλοποίηση της διαχείρισης σύνθετων συνεδρίων και τροφοδοσίας. Έχει υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας και προσφέρει άμεση ενημέρωση μέσω e-mail προς κάθε αρμόδιο τμήμα. Διαθέτει χρωματικούς δείκτες για την παρακολούθηση όλων των αλλαγών των εκδηλώσεων. Πρόκειται για μία ευέλικτη και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, ειδικά στη διαχείριση των συμβολαίων πελατών, τα οποία μπορούν να αποσταλούν σε μορφή HTML ή PDF. Προσφέρει επίσης στο διαχειριστή, έξυπνη γραφική απεικόνιση των χώρων εκδηλώσεων και των συνεδριάσεων, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων και των καθισμάτων μέσω ενσωματωμένου γραφικού εργαλείου σχεδιασμού αίθουσας εκδηλώσεων. Ενσωματώνει δυνατότητα επισκόπησης προβλέψεων και εσόδων.

   

OPERA Sales & Catering

Το Oracle Hospitality OPERA Sales & Catering ενσωματώνεται στο Oracle Hospitality OPERA PMS για να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις και να απλοποιήσει τη διαχείριση συνεδρίων και εκδηλώσεων είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο ξενοδοχείο ή ακόμη και για μία αλυσίδα (multi-property).

Με την εφαρμογή OPERA Sales & Catering η επιχείρηση αυξάνει τα έσοδα από μεμονωμένες ή ομαδικές πωλήσεις, συνέδρια και δεξιώσεις και αξιοποιεί τη δυναμική των κρατήσεων, βελτιώνοντας την κερδοφορία. Παρέχει μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα μέσα από πίνακες ελέγχου πωλήσεων και τροφοδοσίας. Οι ευέλικτες επιλογές στο configuration περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό μενού και πακέτων που κυμαίνονται από απλά coffee breaks έως συνέδρια και μεγάλα dinner gala.

   

ΘΕΜΑ | Οκτώβριος 2018

Η εξέλιξη της τεχνολογίας RFID

Η RFID (Radio Frequency Identification Technology), αποτελεί την τεχνολογία ασφάλειας με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο χώρο του hospitality τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται κυρίως στην άνεση που προσφέρει, αλλά και στην εύκολη διαχείριση των λειτουργιών της τόσο από έναν έμπειρο εργαζόμενο στην Φιλοξενία, όσο και από έναν απλό επισκέπτη ο οποίος δεν απαιτείται να διαθέτει τεχνικές γνώσεις σχετικά με κλειδαριές RFID.

Ο ουσιαστικός σκοπός δημιουργίας και εξέλιξής  της τεχνολογίας RFID είναι η ασφάλεια ιδιοκτητών και  επισκεπτών. Είναι σημαντικό για τον επισκέπτη να νιώθει ασφάλεια κατά τη διαμονή του, αλλά και τον ξενοδόχο να νιώθει ότι προσφέρει ασφάλεια απέναντι στις εκάστοτε απειλές.  

Η παρακολούθηση των εξελίξεων φέρνει αποτέλεσμα

Με την πάροδο των ετών, ένας ατελείωτος κύκλος ειδήσεων και άρθρων αναφέρεται στον τρόπο πρόσβασης και κατ’ επέκταση στην ασφάλεια του ξενοδοχείου. Όμως, έρευνα που πραγματοποιήθηκε, έδειξε ότι το 56% των ξενοδόχων μόλις τα τελευταία δύο χρόνια συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αναβαθμίσει το σύστημα κλειδώματος των δωματίων. Ένα 27% ανέφερε ότι πραγματοποίησε αναβαθμίσεις στις πόρτες, μόνο μετά από την κάποια προσπάθεια παραβίασης.

Βελτιωμένη ασφάλεια σημαίνει και ευκολία

Βασική επιδίωξη της τεχνολογίας RFID είναι η άμεση ικανοποίηση καθώς και η εξατομίκευση των απαιτήσεων του επισκέπτη. Οι πλατφόρμες RFID προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς έχουν ποικίλες δυνατότητες. Με τον τρόπο αυτό, ο ξενοδόχος μπορεί να διαχειριστεί τον κάθε καλεσμένο ξεχωριστά, δίνοντάς του την αίσθηση ότι είναι μοναδικός, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν πολλές διαφορετικές, με την επιλογή του κλειδιού RFID που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Μελέτες δείχνουν ότι το 67% των επισκεπτών θα επέλεγε ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το smartphone που διαθέτει, τόσο για διαδικασίες check-in / check-out, όσο και για τη χρήση του ως κλειδί δωματίου, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακής μορφής ξενοδοχείο.

“Η τεχνολογία RFID αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες αλλαγές που έχουν ως αποτέλεσμα την επανάσταση στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, με την ασφάλεια να μην αποτελεί εξαίρεση. Χαρακτηριστικά όπως η εξελιγμένη τεχνολογία anticloning, διασφαλίζουν ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε αντίστοιχες περιοχές, αποτρέποντας τις προσπάθειες αντιγραφής.”

– Manit Narang, αντιπρόεδρος, MEAI, Vingcard Elsafe

   

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.