NEWSLETTER |

ΠΡΟΪΟΝΤΑ | Σεπτέμβριος 2018

Έλεγχος Δικαιουμένων: Γνωρίζετε τι έχετε συμφωνήσει με τον πελάτη σας;

Είναι σημαντικό για την ιδιοκτησία ενός ξενοδοχείου να έχει το πλήρη έλεγχο ως προς όλες τις διαδικασίες που θα μπορούσαν να παίξουν  ρόλο στο οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης. Οι αναλώσεις δικαιουμένων στα Εστιατόρια / Bar και οι αυτοματοποιημένοι έλεγχοι αυτών είναι μία από τις διαδικασίες αυτές.

Η Eurotel Hospitality έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης των δικαιουμένων, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα ως προς τις συμφωνίες που κάνει το τμήμα πωλήσεων με τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο και αφορούν τα τμήματα με POS (Point of Sale). Η εν λόγω εφαρμογή ενημερώνει τους χειριστές POS σχετικά με το τι δικαιούται ο πελάτης κατά την επίσκεψη του σε ένα Εστιατόριο/Bar και είναι πολύ σημαντικό να τονισθεί ότι η εφαρμογή είναι απόλυτα συμβατή με τα προϊόντα της Oracle Hospitality σε επίπεδο PMS.

Σε προέκταση αυτού, η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να προσδίδει αυτοματοποιημένα ότι δικαιούται ο πελάτης, βάσει της συμφωνίας που έχει κάνει με το Ξενοδοχείο και παράλληλα να έχει πλήρη έλεγχο αποδίδοντας μια κεντρική καταγραφή των αναλώσεων των δικαιουμένων.

Χαρακτηριστικά

  • Άμεση  Διασύνδεση  POS με PMS (Fidelio, Opera).
  • Εμφάνιση στην οθόνη του POS στοιχεία της κράτησης του πελάτη.
  • Εμφάνιση στην οθόνη του POS τι δικαιούται ο πελάτης ανάλογα με την συμφωνία.
  • Δυνατότητα ανάλωσης δικαιουμένου με εύχρηστο και γρήγορο τρόπο.
  • Επιστροφή δικαιουμένου.
  • Καταγραφή της ανάλωσης κεντρικά έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να γίνει έλεγχος.
  • Μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελάτων στα Εστιατόρια/Bar αφού η όλη διαδικασία γίνεται αυτοματοποιημένα.

ΝΕΑ | Σεπτέμβριος 2018

Xenia 2018: Συμμετέχουμε δυναμικά

και φέτος

H Xenia 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

H Eurotel Hospitality, όπως και το 2017, όπου έδωσε δυναμικό παρόν κεντρίζοντας τα βλέμματα και λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές για την συνολική της παρουσία, έτσι και φέτος, από το Περίπτερο Β36 του HALL 3, θα έχει την ευκαιρία να δείξει στους χιλιάδες επισκέπτες και συνεργάτες, όλες τις λύσεις που είναι σε θέση να προσφέρει η εταιρεία.

Φέτος στην Xenia, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης,  με πρωταγωνιστές, την Oracle Hospitality (πρώην Micros-Fidelio), καθώς και την νορβηγικήASSA ABLOY Global Solutions (πρώην Vingcard-Elsafe), μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ασφάλειας ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία εκτός όλων των άλλων προτάσεων, να γνωρίσουν το νέο Afrodite Spa. Το δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης Spa, κομμωτηρίων και γυμναστηρίων, με τη νέα του έκδοση, έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν περισσότερα για τις φορητές λύσεις του μέλλοντος, όπως είναι το  Assa Abloy Solutions Mobile Access, αλλά και το Oracle Hospitality Hotel Mobile.

Η Xenia, μια premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Κάτοψη Έκθεσης

NEA | Σεπτέμβριος 2018

To νέo Zenith pull-out drawer safe…

είναι εδώ

H πολύ επιτυχημένη σειρά χρηματοκιβωτίων δωματίων και προσωπικών χώρων,   Zenith τηςASSA ABLOY Global Solutions, έρχεται να παρουσιάσει ένα ακόμη μοντέλο. Μια ακόμη πρόταση η οποία έρχεται να συμπληρώσει την πλοιάδα των Zenith, προτείνοντας παράλληλα κάτι διαφορετικό.

Ένα χρηματοκιβώτιο – ντουλάπι. Μία εύχρηστη, έξυπνη πρόταση η οποία, αποτελεί μια ιδανική λύση για μικρούς χώρους ή σημεία ενός δωματίου ξενοδοχείου όπου δεν επιτρέπει η διαμόρφωση του να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο ως κλασική πόρτα.

To Zenith pull-out Drawer ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά σειράς των Zenith αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε ξενοδοχειακή ιδιοκτησία.

   

ΠΡΟΪΟΝΤΑ | Σεπτέμβριος 2018

Assa Abloy Solutions Mobile Access: “Ξεκλειδώστε” λύσεις και ευκαιρίες

Τι θα γινόταν αν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας στην ακριβή ώρα, την κατάλληλη στιγμή – και παράλληλα να είχατε τη δυνατότητα να αυξήσετε την επιχειρησιακή σας αποτελεσματικότητα;

Δείτε το Βίντεο

 

   

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.