NEWSLETTER |

ΝΕΑ | Σεπτέμβριος 2019

Enkoa Multibox iSWITCH: Εξοικονομήστε ενέργεια χάρη σε ένα διακόπτη!

Η σειρά αισθητήρων iSWITCH της εταιρείας ENKOA, αποτελεί μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο της Φιλοξενίας και ειδικότερα στον ιδιαίτερο και ευαίσθητο τομέα της εξοικονόμισης ενέργειας.

Ο «έξυπνος» διακόπτης κάρτας multibox iSWITCH  προσφέρει έξυπνες λύσεις στο κομμάτι της εξοικονόμησης της ενέργειας, λύσεις που όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι αναζητούν και ταυτόχρονα, όλο και περισσότεροι πελάτες απαιτούν. Ο διακόπτης κάρτας multibox iSWITCH, έρχεται σε δύο εκδοχές, μια εντοιχισμένη και μια εφαπτόμενη στον τοίχο ώστε να επιλέξετε αυτή που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Λειτουργεί με κάρτες RFID και συνδυάζεται ιδανικά με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές RFID της Assa Abloy solutions.

Τρόπος λειτουργίας

Όταν ο ένοικος του δωματίου αφαιρέσει την κάρτα από την υποδοχή για να αποχωρήσει από το δωμάτιο, αυτόματα μετά από λίγο χρόνο, απενεργοποιείται ο κλιματισμός και σβήνουν τα φώτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν «απρόσεκτους» πελάτες οι οποίοι ξεχνούν ανοιχτά τα φώτα ή τον κλιματισμό. Όταν ο ένοικος επιστρέψει και τοποθετήσει την κάρτα στην υποδοχή, τότε όλα αρχίζουν να λειτουργούν όπως τα είχε αφήσει.

Για επιπλέον προστασία προς το περιβάλλον, οι ένοικοι έχουν διαφορετικές κάρτες από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Έτσι, όταν πάει κάποιος από το προσωπικό για να τακτοποιήσει το δωμάτιο, θα ανάψουν μόνο τα φώτα για να μην ενεργοποιείται και απενεργοποιείται ο κλιματισμός αρκετές φορές μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Τέλος, ο διακόπτης κάρτας αναγνωρίζει μόνο τις κάρτες του ίδιου συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να αφήσει πίσω του μια άλλη κάρτα με σκοπό να μείνουν ο κλιματισμός ή  τα φώτα σε λειτουργία κατά την απουσία του, με αποτέλεσμα τα πιο ρυπογόνα συστήματα του δωματίου να παραμένουν ανενεργά.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη διαχείριση του ρεύματος μέσω του διακόπτη κάρτας
  • Οικολογικός χαρακτήρας
  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Μοντέρνος σχεδιασμός και ποικιλία χρωμάτων
  • Η συσκευή λειτουργεί μόνο με κάρτες του ξενοδοχείου
  • Διαθέτει φωτισμό LED για εύκολη εύρεση στο σκοτάδι
   

ΝΕΑ | Σεπτέμβριος 2019

Xenia 2019: Η Eurotel Group, στην “Στην καρδιά της Τουριστικής Βιομηχανίας”

Η Xenia 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένεται να καταστεί και πάλι το νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κερδίζοντας τα εύσημα για την τεράστια συμβολή της στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η Eurotel Group, θα βρίσκεται και πάλι δυναμικά στην διεθνή έκθεση Xenia 2019, που θα λάβει χώρα στο Metropolitan EXPO, στις 23-24-25 Νοεμβρίου, για να δώσει το στίγμα των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της Φιλοξενίας και της Εστίασης. Από το Hall3 – B37 θα είμαστε σε θέση να σας δείξουμε το μέλλον της τεχνολογίας, τις επόμενες τάσεις, αλλά και τις απαιτήσεις τους σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές στο χώρο της Φιλοξενίας και Εστίασης, Oracle Hospitality και την ASSA ABLOY Global Solutions, αντιπροσωπεύονται και φέτος στην Έκθεση από την Eurotel Hospitality. Κεντρικό ρόλο θα έχει επίσης, η LeaderIT, η νέα εταιρεία του ομίλου Eurotel, η οποία έχει ως βασική της προτεραιότητα την προμήθεια hardware κι την παροχή υπηρεσιών σε IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Η νέα έκδοση, με νέο λογότυπο, του Afrodite, το Touch+dine, αλλά και πολλές άλλες νέες προτάσεις, σας περιμένουν μαζί με το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, για να σας ενημερώσουν.

Εσείς πόσο έτοιμοι είστε για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του Hospitality;

   

 ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ | Σεπτέμβριος  2019

“Συνεργαζόμαστε με την Eurotel πάνω από 20 χρόνια”

Ο κύριος Μανώλης Μανούσος, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Cyan Group of Hotels, απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με τη συνεργασία μαζί μας και παραθέτει απόψεις και συμπεράσματα.

Ποια ήταν η λύση που αναζητούσατε για την μηχανογράφηση του ξενοδοχείου σας; Ποια τα οφέλη που αποκομίσατε από την συνεργασία μαζί μας;

Συνεργαζόμαστε με την Eurotel πάνω από 20 χρόνια. Από την αρχή η υποστήριξη σε τεχνικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο, ήταν μοναδική, πράγμα που μας βοήθησε να αλλάξουμε εύκολα από το “παλιό” στο “νέο”.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που θα συστήνατε την Eurotel Hopsitality;

Η Eurotel είναι μια εταιρία από της παλαιότερες, αλλά και πρωτοπόρες στο χώρο της Φιλοξενίας. Είναι μια εταιρία που σέβεται τον πελάτη αλλά και τον εαυτό της και αυτό είναι κύριος λόγος να συνεργαστείς μαζί της.

Υπάρχει κάτι που σας εξέπληξε θετικά από την αρχή της συνεργασίας μας; Αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Η ταχύτητα ανταπόκρισης σε όλες τις ανάγκες μας, η Eurotel ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.

Ποιο είναι το σημαντικότερο επίτευγμα το οποίο έχει καταφέρει η εταιρεία σας μέσα από την συνεργασία με την Eurotel;

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να σε εμπιστεύονται. Η Eurotel έκανε το προσωπικό μας να την εμπιστευτεί, γιατί δίνει λύσεις 24/7, ένα σέρβις που δεν το βρίσκεις εύκολα.

Τι ήταν αυτό που έκανε την Eurotel και τα προϊόντα της να ξεχωρίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά;

Τα προϊόντα της είναι από τα πιο καλά και επώνυμα στην παγκόσμια αγορά. Αυτό όμως που την κανει να ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι της. Τα στελέχη της, όλων των βαθμίδων, αποτελούν μια εταιρία που πρώτα βάζει την εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά τις υλικές απολαβές.

Παρακαλούμε περιγράψτε σε 1-2 γραμμές την εμπειρία σας από τις υπηρεσίες υποστήριξης & υλοποίησης της Eurotel.

Οι άνθρωποι της Eurotel είναι πάντα δίπλα μας. Είμαι χαρούμενος που στελέχη με τα οποία είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν και είχαν αποχωρήσει, επανήρθαν και αυτό μας δίνει περισσότερη χαρά αλλά και εμπιστοσύνη.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να προσθέτετε;

Εύχομαι στα νέα πρόσωπα που διοικούν πλέον τον όμιλο Eurotel, να εργασθούν με την ίδια αγάπη για την δουλειά όπως και οι ιδρυτές της.

ΝΕΑ | Σεπτέμβριος 2019

Ξανά-φανταστείτε το Hotel Dining με Βελτιωμένη απόδοση του Προσωπικού

Ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και εστιατορίου, γνωρίζετε ότι η απόδοση και η παραγωγικότητα του προσωπικού σας είναι τόσο σημαντικά για την επιτυχία σας όσο και η ποιότητα του φαγητού που σερβίρετε στους φιλοξενούμενους.

Δεν ωφελεί, για παράδειγμα, ο manager του εστιατορίου να είναι κλεισμένος στο πίσω γραφείο και να προσπαθεί να βρει άκρη ανάμεσα σε report και δεδομένα. Είναι πιο εύκολο στην κατανόηση όταν τα δεδομένα είναι απλοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα από το smartphone. Το Oracle MICROS InMotion Mobile App είναι η εφαρμογή για το κινητό που παρέχει στους managers στατιστικά που αφορούν πωλήσεις, εργασία, εκπτώσεις, τάσεις και τον αριθμό επισκεπτών και να ανταποκριθούν για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου από όπου κι αν βρίσκεστε. Με αυτές τις δυνατότητες οι ξενοδόχοι και οι υπεύθυνοι των εστιατορίων μπορούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένα κομμάτια της επιχείρησης τους, συγκρίνοντας δυνατά και αδύναμα σημεία ώστε να βελτιώσουν όλες τους τις ενέργειες. Το Oracle MICROS InMotion επιτρέπει στους διαχειριστές να επικεντρωθούν σε αυτό που μετράει περισσότερο, να παρέχουν εξαίρετες υπηρεσίες για όλους τους φιλοξενούμενους.

Εξίσου σημαντική είναι η ικανότητα να διατηρείτε το προσωπικό σας σε εγρήγορση και να το εκπαιδεύετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το Oracle eLearning είναι μια πλατφόρμα που παρέχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για το Simphony restaurant POS από οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Έτσι, είναι πιο εύκολο για τους υπαλλήλους να εκτελούν τα καθήκοντά τους και να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να εκπαιδευτούν. Με το eLearning οι εργαζόμενοί σας θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν όλα τα θετικά του λογισμικού της Oracle Hospitality και έτσι θα βελτιωθεί και η εμπειρία των επισκεπτών.

   

ΝΕΑ | Αύγουστος 2019

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τους συνεργάτες μας από το Linkedin

To LinkedIn αποτελεί το επαγγελματικό – επιχειρηματικό εργαλείο των social media, όπου συνεργάτες, πελάτες, ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και φίλοι, μοιράζονται ιδέες, εμπειρίες, ανοικοδομώντας τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Η Eurotel Hospitality σας προσκαλεί στη δική της σελίδα του LinkedIn από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά και να διατηρείτε την επαφή μαζί μας προς μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία.

Αυτό το newsletter είναι μια υπηρεσία του eurotel.gr. Για να εξασφαλίσετε την παράδοση αυτού του newsletter στο inbox σας, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση info@eurotel.gr στο address book.


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης μας.