Corporate news /Apr 2024 Τouchless wellness services με το Afrodite Wellness Management Software
-ouchless-wellness-services-afrodite-wellness-management-software

Το Afrodite Wellness Management Software συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων ευεξίας, των γυμναστηρίων και των αντίστοιχων κέντρων ευεξίας ξενοδοχειακών μονάδων.

Το λογισμικό Afrodite αποτελείται από διάφορες, ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες, εύκολα προσαρμόσιμες ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Χρησιμοποιεί έξυπνα και διαδραστικά εργαλεία, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ευέλικτης και γρήγορης κατανομής των πόρων, ενώ το προσωπικό της επιχείρησης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα το ημερολόγιο εργασιών ανά θεραπευτή, τους τιμοκαταλόγους, τα αποθέματα και το ιστορικό των πελατών. Έχει δυνατότητα αναλυτικού reporting αλλά και διαχείρισης του προφίλ των προτιμήσεων και των αναγκών των μελών, καθώς επίσης και των συνδρομών.

Μια από τις κύριες λειτουργίες του Afrodite είναι η δυνατότητα online κρατήσεων και εγγραφής μέσω του Online Booking αλλά και του Online Registration Form.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν απευθείας online κρατήσεις για τις υπηρεσίες ευεξίας που τους ενδιαφέρουν, επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα και  ακόμη έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το φύλο του θεραπευτή που προτιμούν.

Επίσης,  μέσω του Online Registration Form επισκέπτες να συμπληρώνουν σε ένα health questionnaire όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται πριν από την έναρξη των θεραπειών, είτε αυτό γίνεται στο χώρο του spa είτε online μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet.

Τα στοιχεία των πελατών αφού δοθεί η έγκρισή τους, αποθηκεύονται  στο CRM του Afrodite, επιτρέποντας στην ομάδα του κέντρου ευεξίας να παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες με βάση τις ατομικές τους προτιμήσεις και ανάγκες.


Επιπλέον, το Afrodite Wellness Management Software προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα με τη νέα εφαρμογή e- Invoicing, της Eurotel Hospitality, η οποία εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, κατά την έκδοσή τους, και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Afrodite Wellness Management Software εδώ.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση των χώρων ευεξίας επικοινωνήστε μαζί μας: Eurotel Hospitality