Corporate news /Apr 2024 Οι όμιλοι Wyndham και Accor μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο cloud μέσω της πλατφόρμας Opera Cloud της Oracle
-wyndham-accor-cloud-opera-cloud-oracle

Μία νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού για τους ξενοδοχειακούς ομίλους Wyndham και Accor ξεκινά μέσα από την αναβαθμισμένη συνεργασία τους με την Oracle, με σκοπό την μεταφορά όλων των δεδομένων τους στο cloud μέσω του Opera Cloud Infrastructure.


Κάθε ξενοδόχος γνωρίζει ότι η ψηφιοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών είναι αναγκαία, ώστε να υπάρξουν καινοτόμοι και διαφορετικοί τρόποι να αλληλεπιδρούν με το brand. Καθώς, λοιπόν, τα ξενοδοχειακά συστήματα διαχείρισης εξελίσσονται, η τεχνολογία cloud μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ολοκληρωμένου περιβάλλοντος λειτουργίας.


Ωστόσο, κάποιοι παραμένουν διστακτικοί στο να μεταβούν στο cloud, βασιζόμενοι σε παρανοήσεις ότι η μετάβαση μπορεί να είναι δύσκολη.

Δύο από τα κορυφαία brands του χώρου της φιλοξενίας, οι όμιλοι ξενοδοχείων Wyndham και Accor, επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η αναβάθμιση από εγκαταστάσεις on-premises δεν είναι δύσκολη. Με την κατάλληλη προετοιμασία, μία ικανή ομάδα, η οποία μπορεί να αναλάβει τις διαδικασίες, η μετάβαση σε περιβάλλον cloud είναι πλέον εφικτή.

 

Οι λόγοι για τους οποίους οι δύο όμιλοι επέλεξαν να προχωρήσουν στη μεταφορά των δεδομένων τους στο cloud που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και να προσφέρουν βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους, είναι:

 

  1. Αυξημένη απόδοση και ασφάλεια: To Opera Cloud προσφέρει αυξημένη απόδοση και ασφάλεια, καθώς οι ενημερώσεις και οι διορθώσεις γίνονται αυτόματα και τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλείς cloud servers.

 

 

  1. Απλοποίηση της διαδικασίας εγκατάστασης και διαχείρισης: Η μετάβαση στο Opera Cloud επιτρέπει στις εταιρείες να αποφύγουν τις εγκαταστάσεις και τη συντήρηση των συστημάτων on-premise, οι οποίες απαιτούν πολύ χρόνο για την επίλυση των δυσλειτουργιών που μπορεί να προκύψουν.

 

3.     Ευελιξία και καινοτομία: Μέσω του Opera Cloud, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες ταχύτερα και πιο αποδοτικά. Ακόμη, μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχονται από την Oracle, το προσωπικό του ξενοδοχείου εκπαιδεύεται, μαθαίνοντας εύκολα τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας.

 

Η Eurotel ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ανάληψη της διαδικασίας αναβάθμισης των αλυσίδων Accor και Wyndham από το πρόγραμμα opera στο opera cloud για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Ως αποκλειστικός συνεργάτης της Oracle Hospitality στην Ελλάδα, η Eurotel δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες cloud και να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα της φιλοξενίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Eurotel Hospitality εδώ.