Market news /Apr 2024 H Assa Abloy καθιερώνει το VingCard ως εμπορικό της σήμα στον τομέα του Business Hospitality
h-assa-abloy-vingcard-business-hospitality

H Assa Abloy, παγκόσμιος πάροχος λύσεων ασφαλείας, ανακοινώνει την επαναφορά της εμπορικής ονομασίας της στον τομέα των υπηρεσιών και προϊόντων φιλοξενίας για επιχειρήσεις, ορίζοντας το “VingCard” ως το νέο εμπορικό της σήμα.


Το VingCard έχει μια ιστορία που διαρκεί σχεδόν 50 χρόνια στο να προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια σε διάφορους κλάδους και να ενισχύει τη δέσμευσή του στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών.

 

H επαναφορά του VingCard ως εμπορικού σήματος δημιουργεί μια σαφή ταυτότητα και παρέχει πιο εστιασμένα μηνύματα που συμβαδίζουν με τις ανάγκες των πελατών της Assa Abloy. H χρήση του στον τομέα των προϊόντων και λύσεων φιλοξενίας για επαγγελματίες, υπόσχεται την συνεχή εξέλιξη της εταιρείας, καθώς και την προώθηση προηγμένων τεχνολογιών σε ηλεκτρονικές κλειδαριές, ψηφιακές λύσεις κλειδιών, λογισμικό στο cloud κ.α.

 

H Eurotel Hospitality επίσημος συνεργάτης της Assa Abloy στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να παρέχει τις προηγμένες λύσεις της VingCard, διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Eurotel Hospitality εδώ.