Corporate news /Apr 2024 OPERA PMS της Oracle: Η επόμενη γενιά διαχείρισης των ξενοδοχείων
opera-pms-oracle-

Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί μία από τις ισχυρότερες νέες τάσεις στον τουριστικό κλάδο για το 2024, καθώς χρησιμοποιείται σε κάθε στάδιο της φιλοξενίας για να διευκολύνει τις διαδικασίες και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες των ξενοδοχείων.

Η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στον τομέα της φιλοξενίας έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι ξενοδοχειακές μονάδες αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους και διαχειρίζονται τις εσωτερικές τους διαδικασίες. Οι διάφορες εφαρμογές που κάνουν χρήση της AI προσφέρουν πλειάδα δυνατοτήτων - από την αυτοματοποίηση των εργασιών μέχρι την εξατομίκευση της εξυπηρέτησης του πελάτη.

Εξυπηρέτηση Πελατών και διαχείριση.

Το Opera Cloud Property Management System (PMS) αποτελεί τον πυρήνα του OPERA Enterprise Solution, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης για ξενοδοχεία οποιουδήποτε μεγέθους ή ακόμη και ολόκληρες ξενοδοχειακές αλυσίδες, με πρόσβαση σε περισσότερες από 150 εφαρμογές. Η ευελιξία και η επεκτασιμότητά του επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τη λειτουργικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες τους, ενώ η ολοκληρωμένη πληροφόρηση που παρέχει, καλύπτει όλες τις διαδικασίες - από τη διαχείριση των κρατήσεων έως την οικονομική διαχείριση του ξενοδοχείου σας.

Το Opera Cloud PMS δεν αυτοματοποιεί απλώς τις λειτουργίες, αλλά επίσης ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη για προηγμένη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων. Με δυνατότητες όπως η ανάλυση και η διαχείριση πόρων, το OPERA PMS βοηθά τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις και να προβλέπουν τις ανάγκες τους με ακρίβεια.

Διαφορετικές επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εύκολη συνδεσιμότητα

Άλλα πλεονεκτήματα του OPERA PMS είναι η δυνατότητά του να λειτουργήσει τόσο on-premises, όσο και σε περιβάλλον cloud, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής για τη διαχείρισή του.

Ακόμη, το OPERA PMS προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα με τη νέα εφαρμογή e-Invoicing της Eurotel Hospitality, η οποία εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA - στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ - κατά την έκδοσή τους, και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud.

H Eurotel Hospitality, πιστοποιημένος συνεργάτης της Oracle Hospitality στην Ελλάδα και Κύπρο μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση και τη υποστήριξη του συστήματος OPERA PMS στο ξενοδοχείο σας και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το OPERA PMS.